Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Napi horror -tegnap.
Khorát alakítgatom, eddig eléggé mellőztem, nem stílusom ez a helyben totyogás, de criotik / steel essence farmra kellene és inkább ez, mint Limbo... Gara sajna nem vált be valamiért, magasabb szinten már kevés az üvegfal.
Elég jól megy már Khorával a játék, szal. bevállaltam egy excavation arbit. Egész vállalható csapat jött össze, 2 khora, 1 mesa és egy frost, nem lehet baj...
De mégis. A másik khora csak ostorozott, néha random ledobott egy hálót, de láthatóan csak az 1-est művelte, kellett is élesztgetni. Úgy egy óra után mondom lépjünk...
ÁÁÁ, nem. OK, kimentem segíteni nekik a hálómból, 1 shotoltak, első halálom. Mondom menjetek kifelé. Nem, majd élesztenek. putty a másik khora is halott, ez nem volt meglepő, 3 perc játék után mindig kinyírták...De mesa és frost sem kifelé indult, hanem drónt ölni... de itt már 2-3 volt egy kupacban, egy perc múlva már feküdtek is. Nem kicsit voltam mérges.
Arbira csak baruuk vagy ash ezentúl, Khora marad steel-re. Érdekesek a netes videók is, próbáltam reprodukálni pár "unlimited dmg" buildet, kevés sikerrel.
Leporoltam az arca plasmort is, sajnos tényleg használhatatlan a szűk helyeken, valamit kezdhetnének ezzel. Ha mezei punch through-t adok rá az javítana rajta? Nem tudtam még kitesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest