- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napi horror -tegnap.
Khorát alakítgatom, eddig eléggé mellőztem, nem stílusom ez a helyben totyogás, de criotik / steel essence farmra kellene és inkább ez, mint Limbo... Gara sajna nem vált be valamiért, magasabb szinten már kevés az üvegfal.
Elég jól megy már Khorával a játék, szal. bevállaltam egy excavation arbit. Egész vállalható csapat jött össze, 2 khora, 1 mesa és egy frost, nem lehet baj...
De mégis. A másik khora csak ostorozott, néha random ledobott egy hálót, de láthatóan csak az 1-est művelte, kellett is élesztgetni. Úgy egy óra után mondom lépjünk...
ÁÁÁ, nem. OK, kimentem segíteni nekik a hálómból, 1 shotoltak, első halálom. Mondom menjetek kifelé. Nem, majd élesztenek. putty a másik khora is halott, ez nem volt meglepő, 3 perc játék után mindig kinyírták...De mesa és frost sem kifelé indult, hanem drónt ölni... de itt már 2-3 volt egy kupacban, egy perc múlva már feküdtek is. Nem kicsit voltam mérges.
Arbira csak baruuk vagy ash ezentúl, Khora marad steel-re. Érdekesek a netes videók is, próbáltam reprodukálni pár "unlimited dmg" buildet, kevés sikerrel.
Leporoltam az arca plasmort is, sajnos tényleg használhatatlan a szűk helyeken, valamit kezdhetnének ezzel. Ha mezei punch through-t adok rá az javítana rajta? Nem tudtam még kitesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest