- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vik: ennyit a credit booster miatt kaptál csak
JAh, Terry-n sok a kezdő, nem baj, én is voltam, sok helyen vagyok is az. De mikor írom, h nem kell több lure... Nem is szoktam vinni, mert minek? Versengenek, h ki visz többet. Majd ott álldogállunk 6-8 feltöltetlen lure-val és mindenki szívügyének tekinti, h a vombatokat lelője. OK, ott egy core. Terry meg elinal, sokadszor...
Mondom ezzel kezdjetek vmit, tőCCSetek, leírom pár sorban, h azt hogy. Én bűnöm, azt nem írtam, h utána azt a terryhez kell kísérni, mert az erdő túloldaláról nem fogja meg. Hopp, elrepült a fél éccaka, talán még egy terry belefér...
Anno én is bementem tudatlanul. Majd néztem videót, kérdeztem, ampot, fegyókat építgettem, arcane, Volt prime (se revenant, se Obi nem volt túl sikeres nekem), stb. Már nem baj, ha csak én sebzek, ha nem is 1 lövés, de megoldom. Mondjuk akkor nem, ha a lure-tengert bevezeti elém, mert a pajzsom mögül lődözne ő is.
Hamarosan jön az ápdét, várós nagyon. Pár napig el lehet majd ott ténferegni sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OTP Bank topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgatós találkozó
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Autós kamera eladó
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest