- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
McDuglas
üzenetére
Oh köszi, ez elkerülte a figyelmem.
(#6980) ViZion
Eddig csak annyit láttunk, hogy egy helyre egy mehet.
Agyonmixelt framek szerintem nem lesznek, mert az borítja balanszt, mondták is, hogy nem minden frame és nem minden Abi lesz csereberélhető.
Ami érdekes lehet, hogy a Helminth-nek 10 Rankje van és saját Abiket is ad, szóval ott is lehetnek majd fincsi dolgok.
Lassan fog eltelni ez a három hét, mert nekem a Focus farmon kívül (meg a vault cuccok kivételével) jelenleg nincs több tennivalóm a játékban
Még a végén ráfanyalodok az eidolonra - Tegnap bementem egy Brilliant shardért mert kellett az Unboundhoz a Zenuriknál. - Tényleg, adhatnátok ötletet Focus farmra solo ESO-n mert a Voltot már nagyon unom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sorozatok
- Steam topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Acer notebook topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még a végén ráfanyalodok az eidolonra - Tegnap bementem egy Brilliant shardért mert kellett az Unboundhoz a Zenuriknál. - Tényleg, adhatnátok ötletet Focus farmra solo ESO-n mert a Voltot már nagyon unom