Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• "Szerintem kár most nekiállni frameket farmolni meg legyártani amíg nem tudunk semmit. Pl Prime és a sima verzió között lesz különbség? Fel kell húzni előtte 30-ra a framet a jobb statért? :F - csak hogy kettőt említsek."
    Primeokat meg se eszi a Helminth, azt mondták is. ("ételallergia") Még jó, hogy szórogattam ki a nem prime frame-eket, amiket leváltottam primera... Kiváncsi vagyok, melyik frameből melyik képesség lesz kivehető?
    Mondjuk csak videón láttam utólag, pont programom volt a hétvégén - szombat este töltőn, szállás-wifin azért benyomtam a streamet telón, de nem tudom mettől meddig ment. Az Athodai-t mondjuk megkaptam.

Nálam is az van, h a nem-prime jó része ment a levesbe, így is sok slotot kellett vennem.
    Viszont nagy része könnyen megszerezhető. Ahogy írtam is, Wuki 3-as, vagy wisp 1-es megfelelne... vagy revenant mesmer skin vagy az enthrall... ;]
    De így nagyon brutál warframek lesznek... Rohan Inaros, celestial twin és ledobja a wisp reservoirt, majd ash láthatatlansága és nyom egy enthrall-t :D

tényleg, primeból nem lehet, az OK, de prime-ra lehet rakni remélem... :U

Új hozzászólás Aktív témák