- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
nekem nagyon bejön az új infested bolygó, eléggé túlnőtt magán a játék - nagyon jó ez az engine - iszonyat mit kihoztak belőle az utóbbi években, az endgame sztem talán annyira nem lesz grind, már csak abból adódóan gondolom hogy túl sok minden már nem kell innen az endgame-ig, persze akinek még a java hátravan az más tészta, de eddig is jó sok grind volt ingame ha a tartalmakat nézzük - ahhoz képest h home office volt és egy ilyen tartalmat összehegesztenek aug. 25-ig az sem semmi azért
végignéztem az egész közvetítést, nagyon jóra sikeredett, fenn voltam alatta a TennoCon 2020 releayen, és nem bántam meg, voltak érdekes pillanatok, ezek a piros betűs beírások, meg plusz meglepik tetszettek
mikor megjelent a semmiből először csak a beachball, aztán meg jött a villódzás és előkerült a stalker is, követett miden hova, aztán meg Clem, meg sok sok tüzijáték, az ott-lévők kb 95%-a afk volt sztem, aztán mikor felvonultatták az új környezetet, random spawnolodtak az emberek az új lények "modelljeihez" - csináltam is pár képet:01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
stream végén meg dobott egy ilyen Mecha szobrot, ami bal alsó sarokban van
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- iPhone 11 Pro 256Gb
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mikor megjelent a semmiből először csak a beachball, aztán meg jött a villódzás és előkerült a stalker is, követett miden hova, aztán meg Clem, meg sok sok tüzijáték, az ott-lévők kb 95%-a afk volt sztem, aztán mikor felvonultatták az új környezetet, random spawnolodtak az emberek az új lények "modelljeihez" - csináltam is pár képet: