- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Gratula!
Lephantis tényleg könnyű volt. Én Novaval lasítottam így volt elég idő leölni. Amikor lepottyant meg is lepődtem, h milyen gyorsan kipurcant.
Ropa-ra valami véletlen csoda folytán volt random csapat, de kb ketten tudtuk hogy mit kell csinálni, a másik kettőből egy meg 2 perc után leavelt.
Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
Az Emissaryval viszont meggyűlt a bajom
hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam.
Tegnap használtam először a recruit chatet. 1,5 óra Hard mode survi lett a vége.
Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így 1 fő "ballaszttal" is de az is könnyen meglett.
hiába a Gasos fegyók. Végül Baruuk mesterrel lett megcsapva kb 20-23 perc alatt. Rhinora rá se próbáltam, DPS Mirage úgy ahogy működött de lassú volt, Inaros 7e életét úgy lecsapta 2 mp alatt hogy csak pislogtam.
Steel essence-t farmoltunk. Én speed novat vittem +nekró +khora +trinyó. A Trinyó 1 óra után lelépett, de kb meg se éreztük h nincs ott. Valami más frame hasznosabb lehet. A run végén már 300asok voltak a mobok