- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a legutóbbi csak kb. 7. próbára lett meg, nagyon szopóágra rakott.
Az enemy lvl az 90-100 maradt, a lich se volt vészes -láthatatlanul nem lő rád semmit se.
Kicsit csalódtam is, mert több nehezítést gondoltam. Persze lehetett volna kihagyni pár próbát és farmolni a thrallokat, de nekem ez a kaland része
És amiről még hallgattunk: Megvan a kuva fegyó, végigszopcsizod az 5 formázást, boldogság. Viszont van neki vmi dmg-je (rad, viral, akármi), amit ilyen "párosítással" lehet növelni, ha kifarmolod újra azt a fegyót. Lehet azon más dmg is, a %-át tudod emelni a sajátodnak. Ilyenkor a forma, etc megmarad. De ha nem tetszik rajta a dmg és a meglévőt olvasztod az újba, akkor ezek is ugranak... Szal el lehet ezzel lenni, ha valóban maxosat akar az ember, de sztem annyival nem jobbak a kuva cuccok, h fél évig ezt farmoljam

Továbbra is arbi a kedvencem, de kellene még olyasmi, mint a jordas golem, de a nidus farm is ötletes. A Ropilolliprolipolipl-nak a nevén kívül csak az odajutás nehéz, már oda is titania-val megyek, kész. Amalgam Organ Shatter egy fegyón használom, Amalgam Serration még érdekes, de inkább armored agility és a fegyó csak öljön.
Sortie-n sorban kapom az endo/ayatan variációkat, 2 hét alatt 1 riven lett kb... RJ-t kellene kicsit felhozniuk, mert szeretnék űrcsatázni, de itt minden küldi egyforma sajna.Steel path-on volt érdekes meccs, rengeteg a láda, etc. Mobdef volt, az utolsónál a lotus kitalálta, h van egy relic, azt is védjükmá'meg, mert amúgy ráértünk. Szerencsére Saryn+Volt+Vauban meg Khora volt. Vaubannal szépen kupacokat raktam, saryn rendezte a sursukat, volt meg néha végigcsapatott mindent (rengeteg durationja volt), Khora meg csak védte az oJJektumot.
Alapanyag farmra is jó lehet a steel, mert rengeteg a cucc, és a drop is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2721D - NANO IPS - 27' - 2K - 240hz
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapanyag farmra is jó lehet a steel, mert rengeteg a cucc, és a drop is jó.