- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vik, köszi a tippet/tanácsot! Kipróbáltam Titania Prime-ot indexen. Valóban durva a csaj. A fegyója messze jobb, mint a fulmin, de célozni macera vele. Lényeg, h gyorsan repkedés, majd jobb gomb -célzás- lelassítja. Kikerülni a vackokat, annyi.
Saját vákumja van a csajnak... hehe. Szal a bogyó szedés sokkal jobb. Wukival sokszor csak nézem, h ez hova esett? Pár sec, de itt ennyi kiesés sincs, lehet másra figyelni a keresgélés helyett.
Kicsit az én igényeimre szabtam, ugye kinek mi... itt a konfig:Fegyónál teljesen mást találtam hozzám illőnek, elengedtem a crit buildet, ez működik átlag mapokon, de indexen is fain volt. DE, ide nekem egy credit boostert!
Megjegyzés: még csak low 1 körösön voltam vele, alakítgatás miatt. Szerintem ezzel már mid 3 kör is menne, de ez nem ma fog kiderülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest