- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem az igazi? Hát sajnos nem. A legnagyobb baja, h marha unalmasak a küldik. Föld körül az AI iszonyat kiszámítható, normális fegyókkal túlontúl könnyű. Ne azét legyen nehéz, mert csillióan jönnek, vagy végtelen az armor... Saturn körül jobb a helyzet, de alapjaiban itt is ua. minden küldi. Azért lehet ezt színesíteni. Hatalmas kedvencem volt anno a Freelancer és a Colony wars, tessék onnan "meríteni", de van sok jó űrhajós gém.
Még most is bugos, de sokat javult az első hónapokhoz képest. Bekerült nightwave-ba, ez jó. De még így is marha kevesen tolják.
Grat az MR 29-hez, sztem nekem az még 5-8 év... Lich-et is félbehagytam, annyira nem érdekel, bár egyre pofátlanabb. Arbit szeretem, de elkezdték erőltetni a nekem nem tetsző játékmódokat, 1-2 naponta ha egyet megyek. Sortie is most csak jackal, OK, új, kicsit vicces, meg hú de erős lett... Durvábbra számítottam. Inkább kellene már több szinten indítási lehetőség, jobb lootért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest