Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Nem igazán kell farmolnom most csak haladni a küldetésekkel, mert amit akartam, azt kiszedtem, főleg most, hogy dupla resource jön. Gyakorlatilag 3 unranked frame áll sorban, 2 primary, 1 secondary meg 2 melee. Szóval azért elég sokat farmoltam a múlt hétvégén meg a héten. Ki is égetett picit, bár élvezem még mindig és még csak most jön majd a nagyja.

Tegnap ki is próbáltam olyat, hogy Bounty, Treasure Hunt(fail is lett, mert nem néztem, hogy időre megy én meg szedtem meg öltem mindent és mindenkit
), meg miegymás.
Meg lettek az Event cuccok is, Alert cuccok is, most boldogság van. Volt nem olyan rossz már maxoson, Reactor-t nem fog azért kapni. Viszont Ignis fog szerintem egy Catalyst-et. Forma-t meg nem vágom még meg, hogy hogy is kéne.
Wukong messze van amúgy mert olyan dolgok kellenek hozzá ahol még nem tartok a játékban és inkább haladni szeretnék, mint taxit kérni mindig. Prioritásom most haladni legalább a Second Dream-ig és minél távolabb. MR 7 megvan, meg hamarosan 8 is és már azért azt tudom, hogy mit hol kell kiszedni meg felhúzni szóval jó lenne picit elfelejteni az őrületes gyűjtést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), meg miegymás.