Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Én a régi jól bevált framek közül ajánlom a
Frostot, defense és excavation küldetésnél nagyon hasznos a globe védekezni;Loki - láthatatlanul át lehet slisszolni sok pályán egy pillanat alatt vele, Spy küldetésekre nagyon jó (a Limbo is, mert őt nem érzékelik a különböző lézerek) vagy bárhol ahol nem ölni akarsz csak megcsinálni vmit anélkül hogy bárki hozzádérne;
AOE DPS-nek Nova 4+2-es skill comboban a kis gömbjébe töltve a fegyvered sebzését szétosztja mindenkire a robbanás körül, nagyon jó még mindig + lassít is mindenkit ami jó az Interception pályákra
Mesa - dara DPS tömegekre
Nekros - Desecrate skill duplázza a lootot minden ellenféltől (bossokra nem hat, viszont a Survival life support dropokra jó), nagyon hatásos vele farmolni. őt kicsit nehezebb megszerezni mert kell pár ODA - derelict assassinate kulcs, és nehéz az a boss is kezdőknek, kérj segítséget a Recruiting chaten vagy vkitől.
Saryn - OP DPS, ha azt látod hogy minden ellenfél hullik a pályán anélkül hogy hozzájuk érne bárki, ott esélyes hogy egy jó Saryn pusztít
.Én most rákaptam Revenantra is, a mostani endgame Lich farmoláshoz tökéletes mert stunolja vagy maga mellé tudja állítani őket is, gyakorlatilag halhatatlan frame.
Inaros is hatalmas armor mennyiséggel alig sérül, de amúgy nem a leghasznosabbak ezek, kell vmi jó fegyver melléjük.Orokon Reactor a warframekben, petekben, Catalyst meg a fegyverekben duplázza a felhasználható mod pontokat 30-ról 60-ra, így elengedhetetlen a legtöbb komoly buildhez. Sajnos most a Nightwave rendszerben nem lehet túl sokat szerezni ingyen, néha a devstreamek után van rájuk 1 napos alert. Nekem még a régi rendszerből be van tárazva vagy 80 ezekből, annyi warframe 2030-ra se lesz a játékban

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.