Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát, nagyon jó tipp volt ez a Warframe!
Nem emlékszem ilyen élvezetes lövöldözésre az utóbbi... legalább tíz évből.Grafika szuper, hangok nagyon jók (HEK az gáz), animációk jók (hátraszaltó rulez), élvezeti faktor 100. Mivel coop, kevés a gyökér. (Ezek a pozíciócserés Lokik, de könnyen az őrületbe kergethetők.)
Igazából egy fillérbe sem kerül, annyit játszik az ember, amennyit akar. Ha már gyűjtögetsz, akkor kell a platina, de kizárólag warframe és weapon slotok vásárlására. Minden más beszerezhető, legyártható (-Loki). Egy 10 dolláros pakkból vígan elvan az ember.
Szerintem olyan 100-120 óra önfeledt játszadozás van benne, ahogy a népet figyelem. Utána már kevésbé addiktív, de még sokáig elő fogjuk venni, mert instant action, szóval akár tíz percre is érdemes elindítani. Én most lettem lvl 5.Beta 2. Hát igen... azért vannak gondok, de a missziókat érintő problémákat kivétel nélkül másnapra javították. Nekem a legnagyobb problámám az, hogy manapság disconnectel a missziók végeztével, és minden ismerőst offline-nak látok... két-három napja csinálja, nem tudom hol a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Yettel topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest