- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Hát, nagyon jó tipp volt ez a Warframe!
Nem emlékszem ilyen élvezetes lövöldözésre az utóbbi... legalább tíz évből.Grafika szuper, hangok nagyon jók (HEK az gáz), animációk jók (hátraszaltó rulez), élvezeti faktor 100. Mivel coop, kevés a gyökér. (Ezek a pozíciócserés Lokik, de könnyen az őrületbe kergethetők.)
Igazából egy fillérbe sem kerül, annyit játszik az ember, amennyit akar. Ha már gyűjtögetsz, akkor kell a platina, de kizárólag warframe és weapon slotok vásárlására. Minden más beszerezhető, legyártható (-Loki). Egy 10 dolláros pakkból vígan elvan az ember.
Szerintem olyan 100-120 óra önfeledt játszadozás van benne, ahogy a népet figyelem. Utána már kevésbé addiktív, de még sokáig elő fogjuk venni, mert instant action, szóval akár tíz percre is érdemes elindítani. Én most lettem lvl 5.Beta 2. Hát igen... azért vannak gondok, de a missziókat érintő problémákat kivétel nélkül másnapra javították. Nekem a legnagyobb problámám az, hogy manapság disconnectel a missziók végeztével, és minden ismerőst offline-nak látok... két-három napja csinálja, nem tudom hol a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest