- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, nekem excalibro jön be nagyon, szűzeket is áldoznék egy prime-ért

Eleinte pajzsra mentem, folt olyan regen rajta, h a tanklopós pályákon símán végigtoltam. Viszont a "pajzstörő" cuccokba rendszeresen belenindzsázok, utána meg fáj. Szal alap pajzs, valami picit boostolja, de nem erre gyúrtam, hanem az armorra. Szerethető.Gondoltam építem az exaltedre, de nekem nem való úgy, energia véges, még kis tuninggal is. Csaerébe Galatine+boar, brutál sebzéssel, infested survival 25. perc után még kihúzom szólóban a 30-ig és lépek is. Valahogy 20 percnél eltűnnek a népek, vagy kifogom, h longrunt mennek, de persze nem tudom tartani a lépést a magasabb mr játékosokkal, akik mint Thanos, csettintenek és kiürül a folyosó...

Carrier prime a tervem, pár cucca megvan. Helios jobb lenne, mert scannelni amúgy nem szoktam. Ammora nekem a shotin van egy convert mod, elég. Persze tudnék oda mást rakni, még csapatósabb lenne. De convert nélkül elég bambán néztem ki, hamar kifogy, riffle-vel ilyen bajom soha nem volt.

Artax fagyaszt, sokat lő, frankón lassítja a grineert, többinél szerényebb a hatás. Erre kard (spin 2500-at sebez, +vírus 660-al, ha kellene...), vagy a shotgun, kész.
Klánkulcs kész, "kifosztom" a dojo-t. Ja nem, elherdáltam a kreditjeim

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Diabetes - Cukorbetegség
- Formula-1
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Kabrió
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest