- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Nyx nekem se jön be. De van aki Octaviával istenszerű, nekem az is macera...
Frost is erős, akár tanknak is jó. Limbot én speciálisan a derelict kulcsos pályákra használom, illetve spy küldetés mester, de minden másra is jó. Khora azért tetszik, mert lehet úgy macskát használni, hogy van mellé robot kísérő is (mert a Carrier robotocska nélkül megáll az élet...). Ezt megcsinálhatnák egyébként csak úgy minden frémhez, akkor rögtön nem kellene használni a sztázist folyton. És Khorának lenne 2 macskája...

Tanknak szerintem Inaros az alap, mert nem igazán függ se shieldtől, se energiától. Bármi más frame bajban van ha elfogy az energia, mert kikapcsol a pajzs (Rhino is ilyen...), nem mennek a képességek, de Inaros 8000 fölötti hp-val nem nagyon foglalkozik ilyen apróságokkal...
Összességében érdemes kipróbálni minden frémet, mert úgy jön az XP, és csak úgy derül ki, hogy neked melyik jön be igazán. És célnak se rossz, hogy minden frémet begyűjts ami van.

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)- AKCIÓ
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest