Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Sikerült kilépnem az előző klánból (bár fogalmam sincs, hogy abba mikor és hogyan léptem bele
)
Mondjuk az egész szociális rész egy kicsit nehézkesnek tűnik nekem, de lehet csak azért, mert még nem igazán használtam. Vagy már "öheg" vagyok az új dolgokhoz...
Jelenleg a Mars rendszerben tartok, de egyre inkább kezd problémám lenni a Braton mk1 lőszerével. A kard kivételével (egyedül ez nem a kezdő fegyóm) már minden 30-as szintű. Igyekszem mindig felszedni a lőszert, ami esik, de mostanában egyre sűrűbben kell pisztolyt vagy kardot használnom, mert nem tudom pótolni azt, amit elhasználtam. Meg mondjuk a loot felvételnél is jó lenne, ha kicsit messzebbről, és esetleg kisebb magasságkülönbség esetén is hatékonyabban felvenné a lőszert/gömböt, bár lehet, ez meg néha a lagg miatt van, hogy 3-4 szer is át kell rajta szaladni.
Ha berak az ember egy reaktort, akkor csak a páncélnak lesz +30 pontnyi mod lehetősége, vagy a fegyvereknek is bővül?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- PC Architech NOVA Gamer PC
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)