Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Sikerült kilépnem az előző klánból (bár fogalmam sincs, hogy abba mikor és hogyan léptem bele
)
Mondjuk az egész szociális rész egy kicsit nehézkesnek tűnik nekem, de lehet csak azért, mert még nem igazán használtam. Vagy már "öheg" vagyok az új dolgokhoz...
Jelenleg a Mars rendszerben tartok, de egyre inkább kezd problémám lenni a Braton mk1 lőszerével. A kard kivételével (egyedül ez nem a kezdő fegyóm) már minden 30-as szintű. Igyekszem mindig felszedni a lőszert, ami esik, de mostanában egyre sűrűbben kell pisztolyt vagy kardot használnom, mert nem tudom pótolni azt, amit elhasználtam. Meg mondjuk a loot felvételnél is jó lenne, ha kicsit messzebbről, és esetleg kisebb magasságkülönbség esetén is hatékonyabban felvenné a lőszert/gömböt, bár lehet, ez meg néha a lagg miatt van, hogy 3-4 szer is át kell rajta szaladni.
Ha berak az ember egy reaktort, akkor csak a páncélnak lesz +30 pontnyi mod lehetősége, vagy a fegyvereknek is bővül?
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)