Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MichaelSD

    őstag

    válasz Lokids #5135 üzenetére

    Ritkán vagyok fent, ha megkeresel adok egy Flowt. Szerintem több példányom van. Flow azért is olcsó, mert van primed verziója.

    Plain of Eidolon nem tudom mikor jön mert én mejelenés szerint haladtam.

    Eidolon vadászat nem olyan komplikált.
    Eidynek a pajzsát kell leszedni, amit operátor módban Amppal kell. Ha nincs pajzs az egyik végtagját kell lőni. Erre általában framek karik vannak (Chrome, Harrow, Rhino) akik radiation (arra érzékeny Eidy) build sniperrel esnek neki. Négy végtag, négyszer kell megcsinálni. Közben Vomykat leszedni, hogy ne segítsenek az Eidynek. Eidy támadásai Void módban kikerülhető (operatod mód + c).
    A negyedik végén Vomyk jönnek segíteni az elesett Eidynek, amiből minél többet le kell szedni. Még egyszer feláll és ötödszörre is a fenit buli. Ennyi.

    Sortieban nem harcolsz. Sortie csak a küldetés célja a lényeg. Ezért általában AOE (nagy területre ható) framek jók, amik nem sebeznek, hanem hátráltatják az ellenséget. Pl: Slow Nova, Limbo (ha tudod használni). Persze amivel jó vagy. Ha nagyon nem megy, akkor csinálj egy Lokit, maxot duration láthatatlansággal.
    Sortieba érdemes maxolva menni...

    Szerintem érdemes néhány "alap" framet csinálni, ha lehet primeban. Bár annyival nem jobb, de ha megvan inkább azt maxold. Ilyen a Nova (gyorítóval Akadon 20 küldit gyorsan letekersz ha szintezni akarsz, lassító Sortiehoz, meg minden máshoz), a Loki (láthatatlansága sok helyen kell: rivenek, spy küldetések). Ezzel a kettővel már lehet pörögni ha jól van megépítve. Persze lehet a Nyx-szel vagy más AOR frammel is dolgozni, nekem ez a kettő jött be. Egyszerű és nagyszerű.;)

    Lua modokból nekem is hiányzik néhány.

    [ Szerkesztve ]

    XMPP: sdmichael@kdetalk.net

Új hozzászólás Aktív témák