Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Erm... bármit lehet bármivel fúzionálni, maximum nem érdemes. Értem ezalatt, hogy azonos típusú kártyákat jobban megéri egymásba olvasztani, mert jobb az "átváltási arány". A lehetőség azonban megvan, úgy kotyvasztasz, ahogy jólesik.
Energy Max modot még nem láttam, de patch előtt is qrva ritka volt, szóval lehet, hogy van. Eddig minden mást összefogdostunk (bár nekem a shield capacity még mindig hiányzik).
A Power Efficiency-nek viszont tökugyanaz a hatása: kevesebbet fogyasztanak a szkillek, többet tudod használni őket.A sentinelek csak pajzsot tudnak szerintem újratölteni, és annyi.
Felhívnám a figyelmet a másodlagos, extra helmetekre, mert vannak igen kellemetlen hatásúak... pölö az Ash-nek van asszem úgy, hogy rontja az Efficiency-t, 5-10 százalékkal, tehát felöltve 100-as energy max esetén helyből nem tudod használni a negyedik skillt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest