Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz SpaceJam #14096 üzenetére

Nos a JETekekkel én is kb úgy vagyok h nem érzem őket, arcadeban szoktam velük kínlódni (van egy 7.7-es franciám meg egy 8.3-as németem) de nem szolgálatatnak túl nagy élményt. Inkább a propok, sőt mostanában a 1.7-.20-ás BRt újra felfedeztem magamnak, kár, hogy a battle pass meg a kötvényfeladatok, meg az event nem számít ott, mert különben ki sem nagyon mozdulnék arról a BRről.
    A Ho229-et régen szerettem, de bhasztak vele valamit, azóta kb nem fordul és semmit sem érek el vele. Viszont van egy BF110-es a C6, felszerelve az ágyúival, ami prém gép is ráadásul az nagy fun tud lenni pláne 3.0-ábban. :D

Amúgy Battle pass-al ki hogy áll?
    Nos rápillantottam már akkor én hogy állok : A 30 kill a super Corsairrel megvolt még tegnap, így mindössze két dolog hiányzik : a fantasztikus hetes, ami ugye nem is lesz meg,. lévén 3 megvan de nem tudom melyik három, plusz ilyen harckocsizó hős ugye nekem eleve lehetetlen, és hát a kulcsember is évente egyszer sikerül véletlenül, szóval ezt el is engedtem. A másik a Bagratyion hadművelet, amihez ugye 25 win kell 5 nap alatt... ez még összejöhet, a többi kész, 78-as vagyok.
    Szerintem nincs okom panaszra, pláne, hogy több nap késéssel kezdtem, és mivel nem volt meg a belépési lánc ekkorra (előtte 1000+ nap belépésem volt soha semmi jelentősége, 1,5 hónapot be sem léptem november-december, rögtön lett jelentősége) ami miatt veszítettem 30×2 + 21×1 azaz 81 battle pass pontot csak a belépésekkel. Ez is szép handicap ugye. (ezekkel együtt most pont 87-es lennék, a napi kiesések hozzávételével meg kb 90-es lehetnék, a klántársak is kb ott tartanak).
    Ebben a szezonban már semmi sem érdekel, és az 5 szinténként 80 kötvényi s nevetséges, totál semmi motivációm nem maradt már. (2500GE-ért iszonyatos mennyiségű jutalmat szedhetnék le, de azok nem feltétlenül, érdekelnek, meg anyni boostert 2-3 nap alatt eljátszani is sok lenne. Max a tankért érné meg ha jó áron el lehet adni, pl ha visszahozná a 2500GE árát GJC-ben - amit erősen kétlek - ).

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

• csongi

veterán

válasz SpaceJam #14096 üzenetére

En nem irtam vegyes kialakitast.
    Torzset irtam. :).
    Sok brit gepen van csak a torzsen-orraba a cucc.

Új hozzászólás Aktív témák