- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok.
Nekem Windows 7-tel volt egy olyan problémám, hogy nem akart bekapcsolni a magic packet jelre a gépem. LINKSYS Wrt54GL routerem WOL konfig menüjéből próbáltam de semmi nem történt. Két napig agyaltam rajta hogy mi lehet. A hálókártyám driverét kellett a legfrissebbre módosítani és megoldódott a problémám. Mostmár mindig bekapcsol. Előbb a biosban kerestem a problémát de nem az volt. A Windowst amikor leállítjuk akkor a gép áll úgy le hogy készenléti módba kerül a hálókártya amit a drivere biztosít.
-
veze
őstag
nekem három gépnél is müködik bár mind egy router mögött van.
de mind a háromnál más elnevezésekkel fut a biosban a wol engedélyezés, továbbá a hálókártyák több kevesebb funkcióval és eltérö elnevezésekkel takarják a magic paket csomagot..
valamit azt is tapasztaltam, hogy ha áramtalanitom a kikapcsolt gépet, tehát kihuzom a konnektorból is az elosztót, utána nem müködik. ha kikapcsolom szabályosan de nem huzom ki, akkor bármennyi idö után is.
Atthead: köszi a kiegészítést, ez is hasznos annak, aki más routerrel probálja mint én
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest