Aktív témák
-
ByB
addikt
76-ért a Tiéd! Holnap minél hamarabb dobj egy telszámot az email címemre és megbeszéljük a részleteket!!!
elbandy - Sorry, de Brekk tényleg hamarabb írt a topikba, bár a neved miatt, legszívesebben neked adnám!!!Ha Brekknek mégse kell, akkor Tiéd!!!
A lényeg, hogy kp kell minél hamarabb!!! -
elbandy
csendes tag
Hali
Megvan még a telefon? Engem érdekelne 76-ért -
Virág et.
senior tag
Brekk, te nem vettél egy hete egy ugyanilyet? Ennyire tetszik ?
ByB : tudom, hogy azzal kezdted nincs beszámítás, de hátha megváltozott a véleményed a nagy érdeklődésre való tekintettel.
Nekem van feleslegesen egy Blackberry 7100t-m és egy ipaq hw6515-öm. Nem érdekel valamelyik? -
tailor
őstag
[NAGYONOFF]
Nohát, nem is tudtam hogy te is fórumtag vagy
UP-ot nem adhatok, de off-ban küldök egy hajrá termékesek! zulukiáltást
[NAGYONOFF-OFF] -
ByB
addikt
yep
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Úgy tűnik más lesz helyette, majd meglátjuk... Amúgy xeretem, nem fogok sírni, hogy megmarad, de kényszeredett ember vagyok!
-
jani0625
aktív tag
és miért adod el? eddig bejött,nem? mást veszel?
-
ByB
addikt
77000 HUF - telefon minden tartozékkal (512-es MS DuoPro kártyával) és ajándék asztali tartóval!!!
-
ByB
addikt
joccakát!!!
-
lepence
tag
A memo érdekelne (ha elment a teló)......................
-
ByB
addikt
77.000-ért még mehet a cucc!!!
-
ByB
addikt
Aloha!
Eladó sorba került a jó kis W800i telefonom: itthon EW-be vásásrolt: szeptember 12-én! Természetesen hibátlan, új állapotú!!! Minden tartozék meg van hozzá, már az újfajta (giliszta nélküli) füles is!!! MS DuoPro kártya nem jár hozzá, illetve ha érdekel, külön tudok adni hozzá egy 1Gb-os Sandisket!!!
irányár:
Telefon - 79000 HUF Ajándék asztali tartóval - [link]
1Gb memkártya - 15000 HUF (Ez csak a telefonnal együtt, vagy utána eladó!!!)
üdv
Binsz
ui.: Beszámítás NINCS, már megvan az utódjelölt!!! A notórikus offolók kerüljenek!
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest