- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Bodin
senior tag
Vettem. Majd látogatom az oldalt.
-
Konflikt
addikt
videokártyák>>3DFX topicban folytassuk, ez a topic már szerencsére zárható
-
Konflikt
addikt
NNa.. sajnos tegnap este már nemtudtam kiprobálni őket, de ma délelőtt sikeröl
Mind a 2 karesz tökéltessen egyforma, müködnek SLIben XP alatt gond nélkül
Lassan nekiállok tesztelni, majd irok eredményeket is. Valószinüleg csinálok egy minitesztet is a kareszokról, és felkerül Rudi honlapjára: Bővebben: link
Most megyek tesztelgetni
Szép napot! -
Konflikt
addikt
Ha jolemlékszem mismatched driver kell h különbözőek a kereszok
-
Bodin
senior tag
Használd egészséggel.
Aztán várjuk az eredményeket. -
Konflikt
addikt
SMS elküldve, akkor holnap mehet a biznisz AS/400!
Bodin kössz a közreműködést! -
Konflikt
addikt
Bodin! beszéltem AS/400zal telon, aztmondta kimegy kedden, v szerdán hozzád Érdre a kareszért. De gondolom majd ugyis beszéltek
-
Konflikt
addikt
UPupup
AS/400-nak és Bodinnak -
AS/400
csendes tag
Sorry mindenkinek, ma (is) költözködtem, aztán a nagybátyám hozta a bútorokat, én meg a kocsijában hagytam a kikapcsolt telómat! Aztán ő szépen visszament Nagykőrösre..... Naggyon ügyes vagyok!!!!!! Na, mindegy, holnap én hívlak titeket, addigra visszaszerzem! BOCS!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Konflikt
addikt
Hívtam énis, de kivan kapcsolva
Irok email neki...
Remélem eltudjátok intézni vas. még, h én hétfő tudjak találkozni AS/400-zal pesten -
Bodin
senior tag
Hívtam AS/400 -at, de ki volt kapcsolva...
-
Bukci
csendes tag
Oks, semmi probléma. Du. felhívlak!
-
Konflikt
addikt
AS/400!
Mitszólnál ahhoz, /persze ha nem baj, és van diákid&időd/ h te jönnél ki győrbe, és kifizetem a vonat árát pest-győr között oda-vissza?
Megoldható lenne? Akkor azugy kb. összvisz: 3000HUF 2db innoV2,VGA kábel+800vonat oda-vissza=3800HUF!
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
Királyos!!
AS/400al beszéltem már, akk ok.
Ha meglesz minden, és fabrikálok egy SLI-kábelt egy floppykábelből, akkor publikálok h mit tud egy Matrox Millennium 4MB társoságáben az inno VOODOO 2 SLI
Apropó, nincs vkinek felseleges SLI kábele? -
Bodin
senior tag
A fejlemények: Szombaton ha minden szép és jó, talizok AS/400 -al, és odaadom neki a kareszt 1500-be. Majd ő összefut veled valamikor, és lebizniszelitek.
-
Konflikt
addikt
-
Konflikt
addikt
upup
ez föleg AS/400-nak és Bodinnak szól -
Konflikt
addikt
upup
-
Konflikt
addikt
up
-
Konflikt
addikt
Ha meglesz, na meg ha lesz valahogy SLI kábelem is, akkor természetessen agyba-főbe tesztelem, majd pubikálok róla
Ha jol számolom, akkor neked van 1 inno karid, és egy vga öszekötö kábeled, AS/400nak pedig 1 inno karija, akkor SLI kábelt csinálnom kell floppy kábelből valahogy...
hm.. -
AS/400
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, nem használok msn-t, munkahelyen tiltva vagyon minden, otthon meg inkább a Skype... Szóval, ha jól értem, 1.5K-ért elvinnéd, és valahogyan Bodinnal kéne találkozni és átadni neki.That's right, ha másképp nem megy, szombat/vasárnap Szigetszentmiklóson vagyok, az elég közel van Érdhez. A mobilom folyamatosan be van kapcsolva, azon elértek, de holnap felhívom Bodint, aztán egyeztetek vele. -
Konflikt
addikt
Ok, felveszlek
-
Bodin
senior tag
Most látom merre laksz, postázni pedig biztos nem fogok, ezért csak Bp-n tudod átvenni. Vagy ha AS/400 postázik, akkor odaadhatom neki, ha ő is beleegyezik.
Beszéljetek meg valami árat, de elkótyavetyélni nem fogom, mert komplett gépben van, nem pedig a szekrény alján... Ja és ha mindkettőnkét megveszed, akkor köteles vagy 3Dmark eredményeket mutatni majd...
Most ellépek, további szép napot. UP -
sasa311
veterán
Mind1 akkor inkább hagyjuk, mert
1., azt se tudom műxik-e (és jelen pill ki sem tudom próbálni) és ciki lenne visszaküldeni (900+900) mert nem megy
2., Túl szép kártya ez 1500-értÚgyse a teljesítményéért vesznek már az emberek ilyet
Te kajak használni akarod vagy csak kitenni a polcra? -
Konflikt
addikt
de elsődlegessen a két srácé érdekel, mert azok ugyanolyanok(inno)
Ha vmelyik üzlet nemjön össze, igényt tartok a tiédre is -
sasa311
veterán
Nekem egy ilyenem van, nem tudom milyen, sőt azt sem, hogy műxik-e
Érdekel? A memórián a számot leleshetem ha akarod -
Konflikt
addikt
akk majd vegyél fel te, mert a mailcimed nemegyezik
-
Bodin
senior tag
Sziasztok.
Nekem is lenne egy ilyen csodám, mint ami AS/400 kollégának van. Pontosabban: InnoVision Mighty 3DII Voodoo 2 / 12 MB 110Mhz memória!!
Csak nekem nincs hozzá semmi kábelem... De persze ha mindkettőnkét megveszed, akkor elég az egy kábel -
Konflikt
addikt
Ja nemveszlek fel msnre, mert nemtudoma cimed!
Megprobáloma mail cimed, ha nemmegy, akkor majd vegyél fel te
[ Módosította: doc ]
-
Konflikt
addikt
3#, 4# : Sajnos csak v2 érdekel, de azért kösz h irtatok
-
csizs
aktív tag
voodo 1-em van ,ha érdekel
-
nagash
senior tag
3-as Nem érdekel véletlenül? Eredeti 3dfx.
-
Konflikt
addikt
Akinek van feleslegben, és már nem szükséges neki, irjon!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged