- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Ideje lenne már egy internetes rezsicsökkentésnek!
Mert ez a katyvasz, ami ma van... -
LámaZ
addikt
Gyerekek!
Miért nem veszi a fáradtságot valaki, és írja le egy logoutos blogban a lényeget.
Más témákban megtettük már ezt... akkor?
Én gyűjtés szervezek annak, aki veszi a fáradtságot, és neadjisten frissen tartja a blogot. Havi 50 ft-ot fizetek neki, ami évente 12x50 = 600 ft. Na?Amit én a közjóléthez most hozzá tudok tenni:
Telenornál most a legolcsóbb:
500 MB = havi 2000 ftDiginél külsősnek 1 giga: 2090
belsősnek: 1500 Ft.Telekomnál:
Net&Roll XS = 3 giga = 2490 ft/hóVodafone
Mobilnet M = 8 giga = 3990 ft/hó
Havi Netjegy = 3 giga = 3990 ft/hóAmit végül én csináltam az elszúrt (aktivált, még1x aktivált, újraaktivált) Klikkemmel:
Klikk: 1k ft/hó
+3baráti 20-as megrendelve 3 hóra, és így lett ebben a hóban 250 MB-om 1000 ft-ért. -
LámaZ
addikt
A sztorim kimenetele: végleg felhagytam a sima VOIP-os hívásokkal, csak a Call Back-et használom. Az jó.
-
LámaZ
addikt
Bocs, hogy megint, ebbe is beleszólok.
Mutatok két tényt:
1. A tegnap beszéltem WiFi-n keresztül a Skype-on kb. 1 órát. Mit beszéltem, videóztam! Láttuk is, hallottuk is egymást, és nem volt késés, vartyogás, zúgás, búgás, meg egyéb ilyesmi.
2. A tegnap nem tudtam normálisan VoIP-olni 1 (egy) percet, emiatt a hívott fél GSM-en visszahívott. Leégett a pofám!
Ugyanaz a gép, ugyanaz a wifi.
Itt valaki hülye! Lehet, hogy a Dellmont, lehet, hogy az app fejlesztője. Az, hogy én hülye vagyok, alapértelmezés.Adja magát a tipp, hogy akkor a Skype kodekjét (SILK) kell használni (már ahol lehet). Most jegyzem meg, hogy használtam én PC-n a Google fecsegőjét (iLBC) is, de a Skype-é egyértelműen jobb.
A CSipSimple-ben (továbbiakban: CSS) kiválasztható a SILK (legalábbis azt követően, hogy az ingyenes kodekcsomagot külön telepítettük).
Ennél is tovább megyek:
„Opus incorporates technology from two other audio coding formats: the speech-oriented SILK and the low-latency CELT”
Namármost, az opus is benne van a CSS-ben, bár csak 16 kHz-es, szemben a SILK 32 kilóherzével.
Mi következik ebből? Egyelőre semmi, de Sherlock Holmes nyomoz tovább. -
LámaZ
addikt
válasz
Siriusb #14205 üzenetére
Te nagyeszű!
Ha én ide nem írnék közben butaságokat is, akkor te hogyan tudnád megmutatni a nagy eszedet?
Ha meg tudsz engem cáfolni, akkor miért nem írsz ide egy jobb összefoglalót, akár blogban, hogy ne kelljen nekem morzsákból összeszednem a tudást?
Itt vagytok kb. 100-an, és osztjátok a semmit, megy a süket duma, de tényleg használható infókat értelmesen senki nem akar bemutatni.
Ha én kb. 1 év itteni fórumozgatás után ennyire balga vagyok, akkor mit szóljon egy újonc?
Hát persze, hogy megutálja ezt az egész voipos nyomorúságot.
Mindig nekem kell felkavarnom a pocsolyát?Ui.
Nálad már csak a CSipSimple fejlesztője kockafejűbb.
Betesz az appjába kb. 27 kodeket, ráadásul úgy, hogy nem a szabvány nevüket használja, hanem az „alias”-okat. Na, most ebből válassza ki a felhasználó, hogy melyik jó a gyors kapcsolatra, melyik a lassúra. Bújja ehhez a Wikipédiát, olvasson el szabványokat. Mentségére szolgáljon, hogy végülis ingyenes az app – azt kapjuk, amiért fizettünk. -
LámaZ
addikt
Egyébként a CSipsimple-ben nincs G.711, de van cserében – szintén ingyen - G.722, ami jobb:
„G722 provides improved speech quality due to a wider speech bandwidth of 50–7000 Hz compared to narrowband speech coders like G.711”, tehát értelemszerűen azt kell kiválasztani.Érdemes lenne alaposabban átbogarászni a CSipSimple (Zoipernél részletesebb) kodekbeállítási lehetőségeit is, mert lehet, hogy érnének kellemes meglepetések egy finomhangolás után, de majd máskor.
-
LámaZ
addikt
válasz
Siriusb #14197 üzenetére
Jogos!
Ezen a néven nem volt, de a μ-law és a-law is, amelyek G.711-es kodekvariánsok, ott vannak.
A többi, amit írtam, okés.Van egy-két másik kérdésem nekem is:
A CSipSimple-ben mekkora „Keret p-idő”-t érdemes megadni?
Az Extra kodekbeállításoknál az iLBC-nél az RTP frames/sec mennyi legyen? -
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #14184 üzenetére
(#14186) Stanlee
Ha 32 kb/s-re korlátoztak, akkor ugrott a G.711. Le van fent írva. Egyébként jó, nekem is be van amúgy jelölve.@Somatom:
Orbánt kell szidni ezért is, meg a netadóját.
Különben a Telenor nemrég közölte 2014. III. negyedéves (2014Q3) nyereségét: ≈ 40 milliárd Ft.
(Még egyszer mondom: ez negyedéves nyereség!).
Valahonnan össze kell ezt kaparni.
(A netadóból remélt összes éves bevétel minden szolgáltatótól kb. 25 milliárd Ft.) -
LámaZ
addikt
Re: AUDIÓ KODEKEK
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba!
A hangminőséget a MOS-értékkel mérik 1-től 5-ig. Minél nagyobb, annál jobb. A wikis lapon közölt táblázatban a vak is láthatja, hogy három olyan kodek van, amely 4 feletti értéket ér el: G.711 (ISDN), iLBC, AMR.
Az összes többi porhintés. (Na, jó, ez csak vicc. :-)Akkor nézzünk bele a Zoiper ingyenes kodekválasztékába is!
Könnyű dolgunk van, mert nincs sok:
GSM
Speex
μ-law
A-law
iLBCA μ-law-t azonnal ki is lőhetjük, mert Észak-Amerikában és Japánban használják. Marad akkor 4 db., mindegyik veszteséges tömörítésű (egyik sem „lossless”).
Műszaki adatok:Kodek......Sebesség (kbit/s)..........Mintavételi gyakoriság (kHz)*....Késés (latencia) (ms)**
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSM........12,2 vagy dinamikus...............................8..................................25-30
Speex......2-44 (dinamikus)..............................8, 16, 32, (48)...................30-34
A-law.......
iLBC........13,33; 15,20.............................................8, 16........................25 és 40* Minél nagyobb, annál jobb a hangminőség.
** Minél kisebb a latencia, annál jobb. A cél 20 körüli érték. A G.729-nek 15-ös a latenciája, azért vannak úgy elájulva tőle.Mi következik a fenti táblázatból, így elsőre?
Az, hogy a Google által birtokolt, de amúgy szabadon felhasználható iLBC az optimális megoldás. -
LámaZ
addikt
válasz
MaCS_70 #14120 üzenetére
Ugye ez is vicc volt?
Letöltöm azt a „bizonylatot” tartalmazó képet, amelyet az előbb belinkeltél, kinyomtatom, és beillesztem a könyvelésembe. Simán! Ugyanis, ha nem fontos a vevő neve, akkor akár én is fizethettem azért a szolgáltatásért.
Megsúgom neked, nincs olyan adórendszer a Földön, amely az általad belinkelt fecnit költségelszámolás alapjául elfogadná. Még egyszer: adóügyi rendszerről beszélek, nem arról, hogy egy cég költségelszámolásánál vonatjeggyel, meg ilyesmikkel operálsz. -
LámaZ
addikt
válasz
Magnat #14100 üzenetére
Google API-knál nem tudsz adószámot megadni, és szerintem a Google Play-nél sem. Az AdSense-nél igen.
-
LámaZ
addikt
Picit más téma:
Ugye mi fizető ügyfelek vagyunk, még ha spórolósak is.
Vásárolunk VoIP egyenleget, de vásárolunk a Google Playről is, de ott van a Google AdSense, sőt a fizetős Google API-k, hogy az ebayről, Facebookról stb. stb. most nem beszéljek.
Maradjunk csak a Google-nál!
Hatalmas multinacionális cégről van szó, amely milliárd dollárokban méri az éves nyereségét.
A székhelye meg Isten tudja hol van (a Bahamákon?).
Az EU-ban állítólag 10 millió euró adót fizetnek évente.
És most jön a sokkoló kérdés: kapott tőlük valaki olyan számlát, amely lekönyvelhető?
Ezek a szerencsétlen, megvezetett, megtévesztett fiatalok miért nem tüntetnek ellenük?
Vagy bizonyos tétel felett az adó...elkerülés már nem számít? -
LámaZ
addikt
Én úgy tudom, hogy minél magasabb a szám, annál jobb a kodek. Tehát a 729-es biztosan jobb, mint a 726-os. Ez utóbbit én is kipróbáltam a CSipSimple-ben úgy, hogy minden egyéb ki volt kapcsolva, és kritikán aluli volt a minőség. (Igaz, a STUN be volt kapcsolva, és lehet, hogy amiatt.)
A 729-es kodekért én is hajlandó vagyok leperkálni az 1$-t PayPalon, amely a fogadótól levon valamennyi költséget. A Skrillnél a feladó fizet az ügyletért, a fogadónak ingyen van.
-
LámaZ
addikt
Telepítettem a Zoipert. Azt írja a fejlesztő a Playen, hogy ne kétes forrásból trükközzünk a G.729-cel, inkább osszuk meg ismerősök között. Kérdés, hogy ez mennyire működne, mert ha csak sima .apk csere-bere, akkor lenne értelme, hogy valaki itt megvegye 8 euróért, majd osztogassa 1-ért.
-
LámaZ
addikt
én ezt nem értem.
A star, note 2 droidos telóm Beállításainál konfigolni lehetett a voipot, nem us kellett külső app. A Lenovo k910-en ez miért nincs? pedig andro 4.4 és nem 4.0 ez már. -
LámaZ
addikt
Lassan el kell felejteni ezt a vioip-os mizériát, kedves instanwater.
Én elhasználtam két 10€-s FreevoipDealt-es kreditet, a BC-n van még 8$-om. Ha elfogyott, illa-berek,nádak-erek, itt sem leszek. Nem fogom tovább röhögtetni magam a hívott felek által.Szerintem a BC azért romlott le ennyire, mert itt boldog-boldogtalannal megosztottuk a titkot.
Ha én találok valahol még egy jó szolgálatot, min. 1 évig titokban tartom. ☺ -
LámaZ
addikt
A LetsTalk egy nyomor nálam. Rábökök egy számra, hogy hívja fel, és kiírja, hogy leállt az alkalmazás.
Amúgy eddig a G.726 nem volt bejelölve, és úgy-ahogy működött a cucc.
Most, ha csak ezt választom ki, a Telenor is vartyog, a Vodafone is vartyog... Bankot nem hívtam, mert még felveszik. ☺ -
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz
Dluinet #13824 üzenetére
Na, ne siessünk!
Nézzük a Browsercalls súgóját itt:
„Codecs
G.711 (64 kbps)
G.726 (32 kbps)
G.729 (8 kbps)
G.723 (5.3 & 6.3 kbps)
GSMFR (13.2 kbps)If you have audio problems:
Use a STUN server (e.g. stun.browsercalls.com) with port 3478 (if supported by your device)
Use the G.711 codec”ehhez csak annyit adnék hozzá, hogy: „G.726 16/24/32/40: An improved version of G.721 and G.723 (different from G.723.1)”
Várom a szíves reakciódat!
-
LámaZ
addikt
válasz
Dluinet #13813 üzenetére
Neki kellene feküdni ennek a problémának, tudományosan, nem próba szerencse alapon!
Első körben lehetne kezdeni itten, ni!
Én a józan paraszti eszemmel már kilőttem a G.711-et.
A G.726-os tűnik az optimális választásnak.
Nem tanácsos sok kodeket használni. (utolsó bekezdés itt)szerintem, azt kellene tudni, hogy
- a SIP-szerverünk milyen kodekeket támogat
- a mobilszolgáltatónk ...(lásd fent!)És akkor nem bóklásznánk a sötétségben.
-
LámaZ
addikt
Háát gyerekek, lassan még egy illúzióval szegényebbek leszünk. Idén sem a Mikulás hozza a karácsonyfát. ☺
Persze, lehet tüntetni mondjuk ilyenekért - a szolgáltatók székháza előtt. Ennek legalább lenne értelme. -
LámaZ
addikt
Telepítettem én is a Letstalk-ot, köszi a tippet.
Az a jó benne, hogy müxik harmadik feleknél regisztrált fiókkal (pl. Browsercalls).A GosSIP Mobile VoIP Dialer viszont csak a Redvoip-nál regisztrált fiókkal működne, de sehol nem találtam meg a webáruházukat (árlistát sem). Pedig jó lenne, mert olyan funkcióval dicsekednek, hogy semlegesítik a szolgáltatók voip-blokkolóját.
-
LámaZ
addikt
Én guglizás után a netről letöltöttem egy ingyenes verzióját, de tele volt mindenféle kártevővel.
Azonban, találtam valami mást:
GosSIP Mobile VoIP Dialer
+
G729 Codec of GosSIP Dialer -
LámaZ
addikt
Kullogtok utánam. Amire én rájöttem kb. 2 éve, arra jöttök ti rá most. ☺
Amúgy, szégyen, hogy mi itt ilyenekkel kínlódunk. Pl. Németországban olyan olcsó a mobilinternet és a mobiltelefon általában, hogy bagóért megkapják a fogyasztók. Az érdekes az, hogy a Deutsche Telekom anya állítólag veszteséges, míg a magyar leánya - amelynél mellesleg ugyanannyiért mi 3-szor annyit fizetünk, mint a németek, közben a fizetésünk 5-ször kevesebb! - nyereséges. Nos, ebből a nyereségből akarna most a magyar állam kicsippenteni valamennyit, hogy állami beruházások révén (pár száz milliárdért mobilnethálózatot akarnak kiépíteni Orbánék az egész országban ← ez valami EU-s előírás is legkésőbb 2020-ig) visszaforgassák a magyar gazdaságba. A netadó ellen tüntetők ezt persze nem tudják. Tulajdonképpen a nagy nyereségeket zsebre vágó multicég mögéjük bújva csinálja a fesztivált. -
LámaZ
addikt
válasz
instantwater #13686 üzenetére
Voipheaven
Voipturul
Voiparadise
Voipattila
Voipme
Ivoip
Vipvoip
Cheese
Cheers
Kutykurutty -
LámaZ
addikt
válasz
#79335424 #13575 üzenetére
1. Mi maradt meg?
2. Minden adó rossz, de muszáj. Az államot valamiből el kell tartani. Természetesen lehetne valami jobbat kitalálni a mostani gyakorlatnál. Én tudok is valami jobbat: vagyonadó. Ott nem lenne mese, trükközés, illetve lenne, de könnyebben, egyszerűbben fel lehetne deríteni.@Magnat: aham!
Ti idemocskoltok a fórumba, és az lenne a normális, hogy ezt mi, más véleményen levők szó nélkül hagyjuk, mi?A moderátorok hamarosan törölni fogják ezeket a hsz-eket, de remélem, nem csak az enyémet, hanem a libsibolsi áskálódásokat is.
Amúgy, nagyon csodálkozom, hogy épp nemzeti ünnepünkön, az 1956-os forradalom ünnepnapján, amikor elvileg a kommunista gazságokra kellene emlékezni, a kriptokommunisták, illetve a posztkommunisták, valamint a belőlük kikelt, kibújt álliberálisok pofátlansága idáig elmegy. -
LámaZ
addikt
válasz
lugosi #13563 üzenetére
Hipernet Medium csomagom van.
10 GB nappal + 100 GB éjfél és reggel 8:00 óra között.
Ára: 6000 Ft.Az internetadóval kapcsolatban (is) megy a balliberális média terelése: azt a benyomást keltik, mintha ezt az adót a felhasználóknak, a fogyasztóknak kellene megfizetniük. Az Origó címlapján olyan hazugság volt tegnap fent, hogy csak a címlapjuk letöltéséért 0,98 ft-ot kell majd fizetnem. A könnyen befolyásolható emberek ezt el is hiszik nekik.
Érdekes olvasni itt fent a kormányra kígyót-békát kiáltók sorait. Gondolom ezek az urak hallgattak, amikor a libbol kormányok szétlopták az országot, és a pénzeket kiszivattyúzták külföldre (ha egyáltalán éltek akkor). A privatizáció (amely ugye főleg 1994-1998, majd 2002-2010 között zúzott) egyetlen célja az lehetett volna, hogy kiegyenlítsük a külföldi államadósságot, ehelyett soha nem látott adóssággödörbe juttatták az országot. Én nem vagyok nagy Fidesz-fan, és a politikától eléggé távol tartom magam, de használom a józan magyar paraszti eszem, és megmaradt hálistennek az a képességem, hogy megkülönböztessem a jót a rossztól.
-
LámaZ
addikt
Urak (és hölgyek, if any)!
Nem picsogni kell, hanem kifejteni a véleményt minél több fórumon.
Én nem haragudnék, ha valamiféle tisztázás történne a net téren is.
Teszem azt, 1 GB járjon alapjogon, INGYEN.
Azonfelül, minden megkezdett 1 GB-ért egyre csökkenő egységár legyen.
Így a torrentezők is a fogyasztással arányosan fizetnének, mert legyenek őszinték, most az ő túlfogyasztásuk szétterül az összes többi felhasználón. Én amúgy havi kb. 100 giga mobilnetet eszek 6k-ért, ami, szerintem, maradhat úgy. -
LámaZ
addikt
Csipsimple
487-es hiba
Not acceptable here
Ez mit jelent? -
LámaZ
addikt
Másik fórumon olvastam maxval, a gondolkodó birkától ezt a zsidó viccet:
Icik és Strúl, a két szegény utcai árus havi segélyt kap Rócsildtől, a gazdag kereskedőtől.
Icik meghal, és Strúl dupla összegre tartana igényt, hisz ő az örökös.
Rócsildék erre nem hajlandók, csak a korábbi adományt fizetik, mire Strúl:
- Rablóbanda! -
LámaZ
addikt
válasz
csipuka #12133 üzenetére
„En kifejezettem azt nem komalom, hogy a telot nem veszik fel, hanem hagyjak uzenetrogzitore futni, es majd eldontik, hogy visszahivjanak vagy sem.”
„Megmondtam mindenkinek, hogy engem barmikor lehet hivni, legfeljebb nem veszem fel, ha nem tudom es visszahivom kesobb”Tehát, saját magad is utálod. Bravó!
-
LámaZ
addikt
Én értem, amiről írsz.
Az SMS univerzális platform, de nagyon fapados. Chat (IM) téren meg túl sok alkalmazás van, ki ide regel, ki oda. A jövőt mégis a VOIP-ban látom SZEMÉLYES kapcsolattartás terén. Üzleti, szakmai téren az e-mail verhetetlen.
Abban igazat adok neked, hogy engem is baromira zavart, amikor az apróhirdetésemre telefonon hívtak. Fél órát beszéltem, végül nem vásárolt a potyázó, csak tőlem tájékozódott. E-mailnél legalább az ember készíthez GYFK-t, FAQ-ot, így nem vész kárba annyi idő. Már nem is adok fel apróhirdetést tel.számmal. -
LámaZ
addikt
Én azt csinálom, hogy a vodás egyenlegem azért néha feltöltöm.
A komoly, üzleti beszélgetéseimet rendes GSM-en bonyolítom, a nem fontosakat VOIP-on.
Így is jól jártam, mert régen havonta töltöttem fel 3k ft-ot a vodás kártyámra, most csak háromhavonta. A szolgáltató aggódik, mert az utóbbi évben készer adtak ingyen 1000 ft-ot, csak maradjak az ügyfelük. Gondolom van valami statisztikai elemző progi, és az egyre kevesebbet feltöltő ügyfeleknek - mivel ott nő a lelépés kockázata - mézesmadzagként oda-odadobnak 1000 ft ajándékot. (A tegnap amúgy valamit frissítettek a hálózaton, mert kértek, hogy indítsam újra a telót.) -
LámaZ
addikt
Nem működik sem a FVD, sem a BC.
:-( -
LámaZ
addikt
A CSipSimple néha azt csinálja nálam, hogy a beszélgetést nem tudom befejezni.
Kattintok a piros telefonkagylón, de tovább él a progi. Persze, ha a másik fél leteszi a telefont, akkor a kapcsolat vele már nem él, de bosszantó, hogy a CSipSimple nem zár be. Lehet, amúgy, hogy a telefonom hibája, amelyet hamarosan lecserélek. -
LámaZ
addikt
VÁROSI LEGENDA:
Ha elhasználtad az adatkereted, a mobilinternet-szolgáltató 32 kbit/sec-re lassít.MAI MÉRÉS A TELENORNÁL:
16 kbpsBUSTED!!!!
Lehet, hogy ők ezt a ki+bemenő irányra gondolják.
Ettől függetlenül, a voipozás megy, talán még jobban is, mikor nem volt korlátozva. -
LámaZ
addikt
válasz
felhasználóx #11226 üzenetére
Az nem eurós csereárfolyam?
-
LámaZ
addikt
válasz
roti86 #11217 üzenetére
Ne gondoljátok, hogy más szolgáltatóknál jobb a helyzet.
Tavalyelőtt volt egy nagyon bosszantó ügyem az e.on-nal.
Hagyatéki tárgyalás után bementünk az e.on keszthelyi ügyfélszolgálatára, hogy kifizessük az esetleges tartozásokat, mert tehermentesen akartuk eladni a lakást. Nálunk volt a jegyző végzése, amellyel megállapítja az örökösöket. Nem voltak hajlandóak számlát adni és sárga csekket, mert ahhoz át kell íratni a fogyasztási helyet az új tulajdonos nevére. Átíratni minek, ha azonnal eladja?
Átíratástól függetlenül, megvan az új tulajdonos, az örökös, és milyen jogon tagadja meg az e.on a számla kiadását azért, hogy befizessük a tartozást?
A fogyasztóvédelem – a másik sóhivatal - később azt írta, hogy vigyük bíróságra az ügyet. Ennyi.
Szerintem ezekbe a kényelmes állásokba kifejezetten a legnagyobb idiótákat, a bennfentesek rokonait ültetik be mindenütt, hogy ezzel is élhetetlenné tegyék ezt az országot. -
LámaZ
addikt
A megoldás egyszerű: be kell vetni a rezsifegyvert itt is!
-
LámaZ
addikt
Híreim vannak - lihegte a maratoni futó.
-
LámaZ
addikt
Most:
BC, FVD: Internal server error. -
-
LámaZ
addikt
válasz
Rodzser Mór #10832 üzenetére
Aktiválni kell a számot, de már nem emlékszem, hogy ez mit jelent.
Vagy kapsz egy SMS-t (akár fél nap múlva), benne aktiváló kóddal, vagy e-mailt.
Ha utána sem megy a dolog, írj nekik. Szerintük van olyan szolgáltató, amelynél nem megy át a hívószámkijelzés. -
LámaZ
addikt
válasz
interstate76 #10814 üzenetére
Nem borítékban kell bedobni, hanem beolvastatni a bankókat. Nálam, Unicreditnél, azonnnal jóváírja.
-
LámaZ
addikt
válasz
Rodzser Mór #10808 üzenetére
Aktiváltad a számodat?
-
LámaZ
addikt
válasz
Rodzser Mór #10785 üzenetére
Működik, hát!
A webes fiókodnál kell beállítani. -
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
A Browsercalls nálatok is belső szerverhibás reggel óta?
A FVD-vel nincs bajom. -
LámaZ
addikt
Re: Praktikum +Net Mini Expressz SIM-kártya Klikkel
Helyzetjelentés következik:
Kb. 10 napig működött a Klikk, tehát ennyi időre elég nekem a 100 MB net.
Pedig nem vagyok intenzív felhasználó, napi 10 percnél nem voipoltam többet, nem néztem videókat, csak sima e-mailezés és böngészés volt.
Természetesen elismerem, hogy 100 ft-ért az ember ne várjon többet.Kiegészítés:
Most olvasom a felhasználási feltételeknél, hogy: „Ha elhasználod a 100 MB-os keretet, belföldön akkor sincs túlforgalmazási díj, de az adatforgalom sebessége 32/32 kbps lesz. A sebesség-lassítás a számlázási ciklus lezárultával megszűnik.”
Na, kíváncsi vagyok, hogy ez működik-e, legalább e-mailezni tudok-e.
A telefonom állapotsorában valóban kiírja az E betűt (Edge), tehát úgy néz ki, hogy az adatkeret elfogyásáról kapott SMS-értesítés után is él még azért a mobilnet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest