Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Én a 9 éves kishúgomnak vettem egy ilyet karácsonyra.Kisgyereknek tökéletes,2ezer Ft-ért pedig ajándék,pláne,ha hozzávesszük az 500 Ft lebeszélhetőséggel hozzájáró SIM karit is.Tudása alapján kb. a 1112-esemmel lehet egy szinten,a T280-asommal,vagy pláne a K810-esemmel persze nem ér fel,de elgondolkozom rajta hogy negyedik(
) telefonnak veszek magamnak is egyet(bár van jó sok telefonom itthon,mind más kategória,egyik sem ilyen szép kis kütyü
)A kijelzője a monocrome kijelzők közt véleményem szerint az egyik legjobb,nagyon egybe van ez a kis telefon.A zseblámpa jó dolog rajta,a világóra puritán,de legalább van
Szóval ajánlom mindenkinek!glutamin 3#:Szerintem is bőven jobb mint egy CSTN megjelenítő,de némelyik TFT-nél is jobban olvasható.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32MR50C-B Monitor
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- HP Dell, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 02.28
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) telefonnak veszek magamnak is egyet(bár van jó sok telefonom itthon,mind más kategória,egyik sem ilyen szép kis kütyü
)A kijelzője a monocrome kijelzők közt véleményem szerint az egyik legjobb,nagyon egybe van ez a kis telefon.A zseblámpa jó dolog rajta,a világóra puritán,de legalább van