- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android szakmai topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Én a 9 éves kishúgomnak vettem egy ilyet karácsonyra.Kisgyereknek tökéletes,2ezer Ft-ért pedig ajándék,pláne,ha hozzávesszük az 500 Ft lebeszélhetőséggel hozzájáró SIM karit is.Tudása alapján kb. a 1112-esemmel lehet egy szinten,a T280-asommal,vagy pláne a K810-esemmel persze nem ér fel,de elgondolkozom rajta hogy negyedik(
) telefonnak veszek magamnak is egyet(bár van jó sok telefonom itthon,mind más kategória,egyik sem ilyen szép kis kütyü
)A kijelzője a monocrome kijelzők közt véleményem szerint az egyik legjobb,nagyon egybe van ez a kis telefon.A zseblámpa jó dolog rajta,a világóra puritán,de legalább van
Szóval ajánlom mindenkinek!glutamin 3#:Szerintem is bőven jobb mint egy CSTN megjelenítő,de némelyik TFT-nél is jobban olvasható.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) telefonnak veszek magamnak is egyet(bár van jó sok telefonom itthon,mind más kategória,egyik sem ilyen szép kis kütyü
)A kijelzője a monocrome kijelzők közt véleményem szerint az egyik legjobb,nagyon egybe van ez a kis telefon.A zseblámpa jó dolog rajta,a világóra puritán,de legalább van