- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na megkerdem itt is, hatha itt lesz ra valasz
xp-n van egy vmware, azon egy uhu 1.1
fel lehet tenni erre valahogyan a vmtools-t?
mert nekem nem akarja, es anelkul meg eleg szar mind a grafik, mind az eger, mindpedig a halozat... -
nygma
addikt
van benne olyan, hogy bridged networking, azon keresztül látják egymást. persze a virtuális gép hálókártyájának (ami szintén virtuális) be kell állítani egy ip-címet..
az LOL, hogy ehhez két valódi (bnc-s, ezt a b*romságot...) hálókártya kéne. NEM kell!
egyébként ebből a szempontból a virtualpc sokkal jobb választás, ott meg tudod tenni, hogy a virtuaális gép ablakából drag'n'drop-pal kihúzod a fájlokat... -
eziskamu
addikt
Helló! Igazi hálókari nélkül is fog menni a hálózati kapcsolat. Az is igaz hogy én eddig xp-re 2000-et telepítettem, és nagy nehezen, már nem tudom hogy, beállítottam a dolgokat és ment.
-
vtiti
csendes tag
Szerintem meg meg lehet admi ott valahol egy shared foldert, amit mindkét gép lát, és azon keresztül.
Legalábbis a 4-es verzióban mintha lenne ilyen. -
kymco
veterán
up :U
-
Bazsesz
őstag
Én úgy tudom, hogy kell szerezned egy BNC-s hálókarit, egy T elosztót, és két 50 ohmos lezárót. A T elosztó két végére a lezárókat, és bekonfigolni, mintha két gépet kötöttél volna össze. (PCworld vagy Comp Panoráma újságban olvastam)
w: Balu -
kymco
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, ha xp-re telepítem a vmware progit, és egy win98-as virtuális gépet hozok létre, akkor a win98 alatt létrehozott állományt (pld. jpg) hogyan lehet átemelni az xp-be?
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- OLED TV topic
- Formula-1
- PlayStation 5
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest