- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
Aktív témák
-
Szia!
Legközelebb mielőtt új topikot nyitsz, legyél szíves használd a keresőt, mert több mint valószínű, hogy a meglévő témák közt is lesz olyan, amibe a kérdésed beleillik, és egy nagyobb, forgalmasabb témába választ is előbb remélhetsz.
Ezt a topikot pedig zárom.
-
sebi728
csendes tag
Sziasztok, ahogy a címből is látszik két alkalmazással kapcsolatban nyitottam a témát. Ha van már ezzel kapcsolatban diskurzus elnézést. Olvastam az Android for Work témát de nyitva maradtak kérdések.
Lényeg, többen adott cégnél dolgozunk, budapesti székhely, külföldi főnökség, leginkább soha nem kerülünk kapcsolatba az IT-vel. Ami a mindennapi dolgokhoz kell azt egy magyar külsős cég végzi. DE unjuk már páran a két telefont, énis most vettem egy dual sim telót (ne firtassuk), aztán ahhoz, hogy ott is mehessen a levelezés meg a calendar Exchange szerveren keresztül, ahhoz egy leírásban közlik hogy kell a VMWare Airwatch progit kell telepíteni meg egy VMWare Boxer Mail appot, ehhez ezeket engedni kell:
Location, Contacts, Storage, Phone.
"Grant ALL permissions.
Please note that there are 4 permissions to grant, so scrolling is needed.
Tap on ALLOW so each permission changes to GRANTED.
Tap CONTINUE when all permissions are granted."Valakinek tapasztalatai ezzel a dologgal? Értem én, hogy company policy meg minden, nade azért na, ha meghirdetünk egy "Bring Your Own Device" progit akkor ez adhat okot aggodalomra? Külön, kvázi egy szoftveres buborékot kreál ez a saját privát dolgaim mellett vagy mindent fognak látni, mikor éppen a csajom küldi a képeket, ahogy anyám pogácsát süt?
Előre is köszi!

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Filmvilág
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest