- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Igen támogatja. Használtam már ezen a szerveren ESXi-t. gondolom ami most vmnic0-1 azok nem lesznek, hanem lesz helyette 2-3. ezeket be kell állitani konzolon, melyik legyen a managemant és ennyi?
Esetleg ha mégis telepitek egy frisset, van valami bevált módszer hogy a réginek minden beállitását "klónozzam". vswitchek, interfészek, stb.
Nem linux teljesen, de azért nagyon unix based.

-
quby
őstag
Üdv!
Lehet láma a kérdés. Használok pár ESXi-t de még sosem róbáltam hogy egy vinyót simán áttsezek agy másik vasba. Van egy egy vinyós rendszerem elég jól bekonfigolva, ezt kéne másik vasba betenni. Egy sima cserével működne? Azért gondolom hogy igen mert végülis linuxok. Azokat meg nap-mint nap ideoda pakolgaom.
Otthoni szerver, nincs rajta semmi lényeges, de ujra configolni mindent elég sok meló lenne. -
quby
őstag
Sziasztok!
Nem találom a megoldását a VM-es szabályos leállitására. Ha
vim-cmd vmsvc/power.off vmid-vel állitom mle az olyan minha tápkábelt huznék ki. Nincs olyan lehetőség ami szabályosan állit le VM-et? A simán megynomnám a power-t az szbályos leállitási folyamatot inditana. ilyet lehet?UI: jaaa természetesen CLI-ból kellene
-
quby
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Aha...erre gondoltam én is...a vhv.enable = "TRUE" sor lenne ezért a felelős, de sajna ha kézzel beirom nem megy.

Ez a web client a VCSA része? Mert a vmware oldalán látom .ova formátumban, ami gondolom tartalmazza a web client-et csak ugye ingyenes licenszel nem vagyok jogosult letölteni..
-
quby
őstag
Üdv!
6.0-as ESXi + vSphere-l hogy tudom beállitani a VM-nek az Intel VT-x et? Ahogy olvasom csak web client-el, ami nem jár az ingyenes verzióhoz....tehát az ingyenes tudja, csak nem lehet bekonfigurálni....
f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)