Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
Igen támogatja. Használtam már ezen a szerveren ESXi-t. gondolom ami most vmnic0-1 azok nem lesznek, hanem lesz helyette 2-3. ezeket be kell állitani konzolon, melyik legyen a managemant és ennyi?
Esetleg ha mégis telepitek egy frisset, van valami bevált módszer hogy a réginek minden beállitását "klónozzam". vswitchek, interfészek, stb.
Nem linux teljesen, de azért nagyon unix based.

-
quby
őstag
Üdv!
Lehet láma a kérdés. Használok pár ESXi-t de még sosem róbáltam hogy egy vinyót simán áttsezek agy másik vasba. Van egy egy vinyós rendszerem elég jól bekonfigolva, ezt kéne másik vasba betenni. Egy sima cserével működne? Azért gondolom hogy igen mert végülis linuxok. Azokat meg nap-mint nap ideoda pakolgaom.
Otthoni szerver, nincs rajta semmi lényeges, de ujra configolni mindent elég sok meló lenne. -
quby
őstag
Sziasztok!
Nem találom a megoldását a VM-es szabályos leállitására. Ha
vim-cmd vmsvc/power.off vmid-vel állitom mle az olyan minha tápkábelt huznék ki. Nincs olyan lehetőség ami szabályosan állit le VM-et? A simán megynomnám a power-t az szbályos leállitási folyamatot inditana. ilyet lehet?UI: jaaa természetesen CLI-ból kellene
-
quby
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Aha...erre gondoltam én is...a vhv.enable = "TRUE" sor lenne ezért a felelős, de sajna ha kézzel beirom nem megy.

Ez a web client a VCSA része? Mert a vmware oldalán látom .ova formátumban, ami gondolom tartalmazza a web client-et csak ugye ingyenes licenszel nem vagyok jogosult letölteni..
-
quby
őstag
Üdv!
6.0-as ESXi + vSphere-l hogy tudom beállitani a VM-nek az Intel VT-x et? Ahogy olvasom csak web client-el, ami nem jár az ingyenes verzióhoz....tehát az ingyenes tudja, csak nem lehet bekonfigurálni....
f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

f@sza...nincs erre valami megoldás? Ebböl a (VCSA) ból nincs próba verzió....(akár privibe is jöhet megoldás
)