- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
AthlonXP
üzenetére
Hát, továbbra sem jó a 3d gyorsítás... Még a COD 2 is szaggat ( 1152*864 ) és annál komolyabb game el sem indul
. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Új Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A vmware SVGA 2 videókari 128 megás amit ő most felrakott. De kérdem én, miért nem lehet a videokártya normális driverét felrakni, mint egy valódi Windowsban és ha már az övét kell használnom, akkor az miért csak 128 megás? Miért nem lehet a videokari teljes memória mennyiségét használni? Vagy lehet csak én vagyok a láma hozzá és nemtom átállítani? Mondjuk ez lehet, mert most használom először a vmware-t. Ezért kérem, hogy aki tud segítsen egy kicsit a kezdő lépésekben..