Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen sokat használtam a vmware-t (kezdve a 2.0 verziótól), de az elmúlt 2-3 évben inkább VirtualBox-oztam. Most gondoltam ideje kipróbálni az új, 7-es verziót. Megy is benne szépen a win7 aero felülettel, a snow leopard, meg minden.
Egy gondom van vele: az indítás.
Rábökök a vmware workstation ikonra és kb 15 másodpercig semmi nem történik (nincs cpu használat, nincs lemezművelet). Majd fél másodperc alatt betöltődik a program és harcra kész.
A vmware player pedig úgy indul, hogy kirakja a program ablakát (fekete keretben fehér mező) majd kb 10 másodperc után megjelenik ahogy kell.
Ez a normális működése?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest