- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz Aljasvip #69500 üzenetére
Pluszban tudtommal masok azok a gap padok.
Cshavez:
Nem kell a Bykski -hez ragaszkodni, en sem azon turaztam. Leirtam mar parszor, Bitspower -t akartam, vagy Alphacool -t. Egyik sem volt eppen akkor. Bykski nalam szoba sem jott, miutan benyogtek, hogy 5 het lesz minimum a varakozas. Barrow meg nem volt, pedig az EK a mellett elbujhat. Az alapjan persze, amit eddig lattam belole.A felsorolt blokkok mindegyike megallt 140EUR -bol, backplate -el.
A padok pedig sokat szamitanak. Lasd 3080 -as topikot, 40-45 fokot is hoz egy jobb thermal pad. RockHaRD meg a legjobbat rakta ra a mostanira, azt, amit en. Elozo konfiguraciojaban nagyon nem azok a padok voltak a kartyan.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Aljasvip
senior tag
válasz #15779328 #69501 üzenetére
Kérlek írd le ide a bánatodat, mindet ezzel a témával kapcsolatban, mert már nem értem, hogy mit és miért támadsz.
26°C-t igenis lehet hozni egy pár apró mókolással, ha rossz a kiindulási alap.
Nálam is 110°C volt a VRM léghűtéssel, egy rosszul szellőző házban. Most, 65°C körül örül magának. Elhiszed, vagy sem, az a te dolgod. -
RockHaRD
addikt
válasz Aljasvip #69500 üzenetére
Venti babrálás az megvolt már előtte is a másik blokknál. Bykskit a saját padjával használtam (3W/mK), nem tudni ,hogy mi lett volna ha arra rakom a Gelid (13W/mK) padokat, de tuti, hogy az is nyert volna jó pár fokot. A dugulás az elején volt abban, de elhárítottam, sokkal jobb flow volt utána, mint most. Most is meg tudnám oldani, csak lusta vagyok (Úgyis kapom szét nemsokára, és mivel fordítani kell a cpu blokkon 90 fokot, és cserélve lesz argb-sre az alja, ezért úgyis szét lesz szedve akkor)
Btw ne balhézzatok már mindig
Én próbáltam mindkét blokkot, nekem az is az EK mellett szól, hogy a distro pl EK lesz, EK van most is, ehhez könnyebb ebből amárkából építeni úgy, hogy párhuzamos csövek legyenek + ugyebár ez az egyetlen D5 distro ehhez a házhoz. Megéri az EK? Meg. Jobb annyival amennyivel drágább? Szerintem nem. Tudom, hogy ez a kettő kicsit ellentmondásos, de mégis ezt gondolom. Ami viszont a kínai blokkok mellett szól, pl haverom Gainward 3070-jéhez nincs EK blokk, ezért akármi van, Barrow, vagy Bykski kerül rá, viszont én szólok neki előre, hogy vegyen Gelid padokat, és nem lesz gond.
Ha viszont Fittingről van szó, akkor nekem a Bykski anti-off sokkal jobban bejön, mint az EK torque. De ez kizárólag a csatlakozók. Az adapterek, meg az angle-ök szintén az EK mellett szólnak ,de az is csak azért, mert könnyebben forognak a rotary cuccok, ennek ellenére egyik sem ereszt.
Ha a mostani tapasztalattal a zsebemben előről kezdhetném az egészet, akkor valszeg egyből EK blokkot veszek, és egy EK D5-ös tartályt distro nélkül 3db 360-as radiátorral ugyanebben a házban, eloop nélkül, csak P12 + wing boost.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz RockHaRD #69507 üzenetére
"Bykskit a saját padjával használtam (3W/mK), nem tudni ,hogy mi lett volna ha arra rakom a Gelid (13W/mK) padokat, de tuti, hogy az is nyert volna jó pár fokot."
Leirtad a lenyeget. A Bykski padoknal csak a Giga gyari padjai rosszabbak. A 3W/mK valszeg soha nem volt rajuk igaz. Valami rossz hamisitvanyok.
Leirtuk tobben is, es a net is tele van azzal, hogy a Bykski padokat ne hasznalja senki, mert nem jok.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
válasz #15779328 #69506 üzenetére
Nem nagyon releváns az idő, mert a hosszabb idejűn, volt kisebb a hőmérséklet, a rövidebb idejűn pedig a nagyobb.
Már bocs, hogy belevau.#69508 MPowerPH :
"A Bykski padoknal csak a Giga gyari padjai rosszabbak"
Már ahova tesz, mert a Giga Gaming-en pl hátul nincs is pad. Attól azért nem lenne nehezebb jobbat odatenni[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
RockHaRD
addikt
válasz Laraxior #69509 üzenetére
Ezt akartam én is írni, pont az a lényeg, hogy ott már fél perc után 100 fölött volt, másiknál meg 40 perc után is 70
MPowerPH: Az sem mindig releváns, amit a neten írnak a Bykski padokról, mert pl minden videóban szürkék voltak a padok, de nekem meg kékek jöttek Akár lehetett volna jó is, ehelyett szar is volt, meg össze is olajozta az egész kártyát Viszont aki megveszi majd tőlem esetleg (még nem hirdettem meg), az kap mellé EK padokat, mert abból meg annyi maradt, mint a rohadás
szerk.: Lara: EVGA-n sem volt hátul lóf.sz se, pedig ott a f.sza fém deszka
Egyébként kis kieg, amiről talán nem volt szó, de már több helyen olvastam: Azért ne szarozzátok mindig a gyártókat a padok miatt, mert nem mindig azért rakják azt, amit, mert éppenséggel azon az 1000 ft-on spórolnak egy millós kártyánál. Sokat számít az, hogy egy adott pad, vagy paszta mennyire tartós. Amíg a gyári, amit ráraktak lehet, hogy viszonylag szar hővezetésű, az 5 év múlva is hozni fogja azt a szart. Amiket meg mi rárakunk, azt aktív használat mellett nem árt évente cserélni, mert eleresztik magukat. (főleg ha bányászol közben vadul)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Laraxior #69509 üzenetére
Te se látod át! Olyan tesztet rakok össze amilyet akarsz!
Miért volt rövidebb idő, egyszerű:
"felforralta" a gépet, utána gyorsban elindította a hwinfo-t, és csak azért 32mp-re, mert az avg-n látszott volna. Egyik helyen zárt házzal, low ventikkel másik..... sorolhatnám.
Ez a tipikus "megmutassam" de qurva jó a pad, és egy kicsit rálökök.
Régen a 4way sli-nél kísérleteztem a padokkal, és el is dobtam a további projekteket mert nem éri meg az árát!
Élő példa Rockhard és az én kártyám, a "gyári szar" padjaim vannak és jobbak a hőmérsékleteim! Lehet osztani-szorozni, lószart sem számítanak a 3080-nál, nyilván a semminél jobb, mint előttem megírták. -
echterion
nagyúr
No, elkészült a vizes gépem első revíziója. Tetszik, először is köszi mindenkinek, aki a D5-re vezetett rá, nagyon megérte. Csendes, simán feltöltöttem vele a rendszert, eddig nagyon jó minden.
A rendszer:
- Asus Maximus IX Apex
- i7 6700k + Magicool Butterfly blokk
- 2x Asus EKWB RTX 3070 vga
- 45-ös triple radi Englide ventikkel
- D5 pumpa + Aqualis 150ml tartály
- 10/13 cső + fittingek, aquatuningos előre bekevert lötty
Várok még egy hő- és áramlásmérőt, plusz a fittingeket is kissé benéztem, így lesz még egy köröm vele biztosan.
Amiben jól jönne tanács Tőletek:
- a felső vga és a proci között a cső megtört, a két kábelkötegelő ideiglenesen megoldotta, de nem tudom, hogy milyen más módon lehetne azt ott elvehezno, hogy ne törjön meg
- fittingek, milyet javasoltok, hova egyenest, hova 45 vagy 90 fokost?
- illetve minden egyéb észrevételt szívesen fogadok******
-
hash99
senior tag
válasz echterion #69512 üzenetére
Ha hosszabbra hagyod a csövet nem fog megtörni. Ezt visszavonom lehet épp rövidebb kell rég nem raktam flexi csövet. Esetleg megfordíthatod a proci blokkot hogy a másik oldalon csatlakozzon a vga. Amúgy nem fő el a gép azzal az egy radival? Milyenek a hőfokok?
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #69511 üzenetére
Tudnek mutatni erre jo ellenpeldat, foleg a sz@r Giga kartyakon hasznalt thermal padok cserejet kovetoen. De nem kell elhinni... Par 3080 -at mar atpadoztam.
Egyebkent csak van a thermal pad -okban valami, mert nalam a mem junction alacsonyabb +1500 -on banyaszas alatt, mint Nalad jatekok alatt. Es ez meg mindig 3090, hatoldalon is memoria IC -kel, amit nem hut viz, csak egy alu femlap. Es meg csak venti sincs rajta, az a legaram eri, amit az elso ventik produkalnak.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
törölt tag
-
MPowerPH
félisten
válasz #15779328 #69515 üzenetére
Ez mining... Itt mas a kartyak beallitasa, GPU nem szamit, memoriak, memoria vezerlo van terhelve egyedul, es azok melegszenek.
Jatekok alatt ugyan ez 500W -os fogyasztassal 54 fok.Azert irom a 3090 -et, mert ott a felso memoriak nincsenek vizzel hutve, azok a melegebbek, ergo ennyire tojik arra a memoria, mi van folotte, csak kepes legyen kozolni a hot valamivel. Na most egy full rez blokk a memoriakon meg kozvetlen viz nelkul is lehutene a chipeket.
A gap pad volt a rossz az emlitett esetben is, nem a blokk. Ha egy par tiz grammos alu lemez meghuti a memoriakat, akkor egy 1kg -rez tomb is megfogja, meg passzivan is, nem hogy vizet keringtetve benne.De inditsal el egy minert, es megtudod.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
echterion
nagyúr
válasz hash99 #69513 üzenetére
Sztem épp rövidebb kellene, így a forgatás lehet, segítene rajta. Majd kipróbálom, mielőtt újból szétszedem, de most így megfelelő, nincs benne törés.
A hőfokok? Sztem nagyon jók. Huzamosabb terhelést nem adtam még neki, csak lefuttattam párszor a HZD benchmark-ját, az alatt igen jól teljesített a rendszer úgy, hogy szinte végig 100% közelében ment a proci (limites volt kicsit):Bánya megy most kicsit a két kártyával, itt azért látszik, hogy kell még házventi bele, ami kiszívja a meleg levegőt, mert ezzel a setup-pal 76 fokos a felső kártya hotspot-ja. Beraktam gyorsba egy 9-es ventit hátra, mindjárt lement 72-re, az alsó meg 65 fokos, +1300 vram-mal.
Még egy monoblock-on gondolkodom a prociblokk helyett, hogy a vrm is hűtve legyen, meg egy vékonyabb radin az oldalfalra. Bár a bányán sokat az nem segítene, oda légáram kell inkább már, játékhoz meg elég ez a tripla is sztem.
[ Szerkesztve ]
-
fox_mulder
tag
válasz echterion #69512 üzenetére
A cső forgatással és a hosszával lehet meg tudod oldani, hogy ne törjön meg a lágycsöved.
De ha mégse akkor talán egy ilyen megoldás segíthet.
https://www.aquatuning.co.uk/water-cooling/tubing/anti-kink-spring/3765/anti-kinking-spring-13mm-200mm
Ez csak egy a sok közül és persze nem feltétlenül innen rendelve.Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
-Bobby-
csendes tag
Sziasztok,
Létezik olyan all-in-one kit amellyel csak egy AORUS RTX 3080 XTREME WATERFORCE WB-t tudok hűteni?
Köszi előre is! -
fox_mulder
tag
válasz -Bobby- #69520 üzenetére
"https://merlinhardver.hu/termek-reszletek/alphacool-eisbaer-360-cpu-black-bovitheto-folyadekhutes-11286-11781"
Ezt szerintem enged el, ez nem erre való.
Az egy CPU hűtő és én nem bővíteném.
Szerintem egy szivattyú + radiátor kombó kell neked és persze a radiátorra a ventilátorok.
Nem hinném, hogy egy ilyen kártyára érdemes mással próbálkozni.
Szivattyú D5 ezzel nem lősz mellé!
Radiátor háztól, felhasználástól is függ de 45x360-as már elég lehet.
Cső egyéni preferencia, de legegyszerűbb 13/10-es és hozzá 6 fitting.
Ventilátor pedig a sokak által preferált Arctic P12-es 120-as.
Aztán lehet másnak van jobb ötlete.Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
-Bobby-
csendes tag
válasz fox_mulder #69522 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
Laraxior
titán
Ennyi nyoma maradt a Heatkiller IV Pro talpán a folyékony fémnek. Kb egy teljes évet ment így. Gyakorlatilag semmi. Tényleg nem eszi a nikkelt. A szálcsiszolt rézben jobban ott maradt a nyoma.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
Valakinek esetleg van elfekvoben 2db barmilyen D5 pumpaja? Rohadt sok vizes cuccom van elfekvoben, es gondoltam, osszedobok egy vizes riget. Van egy jo kis EK dual bay -em, csak a ket pumpat mar eladtam belole.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
senior tag
Mit csinál az ember, ha nincs elérhető fullcover blokk egy 6700XT-hez?
Vár valamelyik gyártóra és közben, ha jobban szereti a csendet barkácsol. :DBemutatom a Tody (által) átszabott GPU blokkjával szerelt referencia 6700XT-t:
(a fotó borzalmas lett már megint...)Tody blokkjának nagy előnye (azon kívül, hogy hazai gyártmány), hogy 45°-ban forgatható a coldplate. Ezért tökéletesen illeszkedik a csúcsára állított proci felett. (Funfact, semmi extrém sűrüségű és méretű bordázat nincs a coldplaten.)
Ezzel szemben az Alphacool blokk (amiről írtam) nem tudna tökéletesen fedni viszont sokkal "karcsúbb".
A bordák Alphacooltól származnak és ha a számok nem hazudnak (dobpergés) 1.5 WMK (igen, csak ennyi) kétoldalas ragasztós gap paddal vannak felrakva.
Értékek:
idle => weben prüntyögés, Fusion 360, stb..
load => Apex Legends, QHD, szinte minden max-ra tekerve):GPU idle: 35-40 C
GPU load: 45-55 CVRM idle: 30-32C
VRM load: ~50CMem idle: 38-46C
Mem load: 65-76C (ez ami egyedül nem tetszik, de jelenleg messze nem tökéletes a levegő mozgása a kártya alatt.)üdv.: Boldog Ferenc
-
flashpointer
őstag
Elengedtem a hazban venti dolgot es olvastam hogy sokaknak van mora 360 -420 kulso radi: az alphacool 1080-1260 hutesi teljesitmenyben kb megegyezik velük igy azokat neztem ki viszont a meretet nem sikerult eldonteni: eleg lehet a kisebb egy nagyon max 350-400w-os rendszerhez ugy hogy abszolut ne legyen a ventiknek rajta hangja(4-500 RPM max)? Arban nem jonne ki sokkal dragabban az egesz rendszert nezve szoval az nem tenyezo, viszont elonyosebb lenne ha kisebb helyen is elferne.
-
senior tag
válasz flashpointer #69533 üzenetére
Én egy Aquacomputer 1080-at használok.
5800X es 6700XT (előtte 5700XT).
Szumma nincs 400W a vége a hőleadásnak.
Így kb. delta 10C esetén (25 szoba, 35 víz) az pushba felrakott Arctic P12 PWM-ek talán 750 környékén állnak meg. (Megnézem majd pontosabban, ha érdekel).Így utólag lehet már inkább a nagyobbat venném, mert arra könnyű felrakni 4db 200-as ventit. :)
Illetve, amit még most igazítok a rendszeren, hogy gépen belülre, kerül egy 280, ami akkor fog igazán hasznos lenni, ha le kell kötni a gépet a külsőről és használni szeretném a gépet. :)
üdv.: Boldog Ferenc
-
MPowerPH
félisten
válasz flashpointer #69533 üzenetére
Azert nem ugyan az. A MO-RA az 60 -as, a SuperNova meg 45 -os, es a belso felepitesuk is mas.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
flashpointer
őstag
válasz fboldog #69534 üzenetére
koszi, pont ilyesmi infora volt szuksegem. A 200-as radikra en is gondoltam de a Noctuanal is panaszkodtak ra hogy valakit zavar a minimum 350-es fordulata is. A 140-es arcticoc meg alig dragabbak a 120-as tarsaiknal.
@#69535MPowerPH
meg a morak ketszer olyan nehezek, kisebb az ellenallasuk de ennek elenere a teszt alapjan pariban vannak, alacsony fordulaton (ami a fo szempont) meg teljesen ugyanolyanok.Mivel a MORA-s kellekekre nincs szuksegem (lab, racs, felfogato, stb) 140 vs 230 euros ar mellett nem talalok indokot miert a dragabbat kene valasztani.
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
állandóan tűniki el a rendszerből a folyadék, kb 1éves a rendszerem azóta eltűnt belőle kb 1centi. Ha nagyon nézem akkor 2 hetente ilyen 2-3mili a tartályból, ez mennyire normális?
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Aljasvip
senior tag
-
veterán
válasz flashpointer #69536 üzenetére
Nem ,a Morának nagyobb az ellenállása a hagyományos lapos csöves radikhoz képest . Ez a kör alakú cső a nagy nyomású rendszerek (autók) ben fasza , de relatív gyenge PC pumpákhoz (D5 stb) nem a legjobb választás.
Mo-rát úgy képzeld el ,mint egy csomó 90fokos csatis(restriktív) párhuzamos csövek [így néz ki] . A laposcsöves radikban meg ugye U alakban párhuzamosan az összes csatornán folyik egyszerre a víz , ez sokkal hatékonyabb [így] .
[#12] posztban van szép összehasoinlító ábra .Én személy szerint az Alphacool 1080 / 1260 *45 öt választanám ,mert olcsóbb jóval . Pazarlásnak tartom a dupla árat 1-2C jobb teljesítényért . Egyébként van 60mm vastag ami már veri a morát ,de 12k - val drágább a 45mm -nél.
-
MPowerPH
félisten
válasz abridabri #69539 üzenetére
Ez a 60-as maximum a 360 -as MO-RA -nal jobb, de szvsz nem hiszem. Kb. ugyan ott lehet, nagyon itt mar nincs alacsonyabb.
A flow pedig azert erdekes, mert nekem meg az 1m csovel is, a sok 90 fokos csatival egyutt is 230lph. Elotte ez 300 volt... A 230 meg igy is boven sok.
Az arak elszalltak, en meg 175 -ert vettem a MO-RA -t par honapja, most meg latom, hogy 235. Szerintem a legjobb kulso radik... Anno abban hibaztam, hogy egybol nem ezt vettem, hanem hazba epitettem. Az sem veletlen, hogy egybol elvittek az osszes 420 -ast, megint csak elorendelni lehet.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
-
MPowerPH
félisten
-
veterán
válasz MPowerPH #69542 üzenetére
Nyilván jó az áramlás dual loopban , nálad 1db blokk +1db MO-RA van 1db D5 el hajtva . De ez nem túl tipikus setup.
Én csak annyit írtam, hogy jobban fogja az áramlást a Mo-Ra mint a többi radi . Ettől függetlenül nyilván használható , és nem éri meg a dupla árat.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz abridabri #69543 üzenetére
Persze, ez teny. De kulso radira en nem biznek ra 1db pumpat ugy, hogy az 2db magas ellenallasu blokkon is keresztul tolja a vizet. Vagy dual D5, es akkor az nem kohog be, vagy kulfoldon, ahol van penz, sokan koronkent 2db D5 -ot hasznalnak. Csak mutattam, hogy folosleges, mert meg igy is massziv az aramlas.
A dupla arat persze nem eri meg, most nem tudom mi lelte oket, 45EUR dragulas az nagyon sok. Ellenben a szabadon konfiguralhatosag a MO-RA -k mellett szol. Szep a ventiracs, jo a ventillator felfogatas, van lab hozza, fali konzol, es akar a tartalyt es pumpat is ra tudod tenni egy gyari konzollal, amitol igazan painless egy kis gep osszeallitasa.
Ez eddig 300 volt, mar irtam is, de maga a csovezes nem volt ennyire kusza, es a radik is a gepben voltak. Ha netto veszteseget akarnek irni, akkor azt mondanam, hogy maximum 40lph a MO-RA3 a 420 -as Monsta radikhoz kepest. Na meg MO-RA -bol is van csak core, amit meg tudsz venni. Az kb. egyenerteku a SuperNova -val, es joforman azonos aron megy vele.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Chrys_ #69545 üzenetére
Nalam van a D5, a tobbi pumpa tipust sokra nem tartom. Megbizhato, eros, csondes. Es az arkulonbseg sem egy eget rengeto. Ettol persze tiszteletben tartom masok velemenyet is.
A multi loop pedig nem felesleges. Zen 3 38 fokos vizzel veri a 85-90 fokot. A VGA kor pedig elkerulhetetlenul melegebb lesz, mint a CPU. 3090 jatekok alatt bekap 480-525W -ot is, az futene foloslegesen a CPU -t. Igy meg van 1db VGA kor, amiben a viz 29 fokos, es van egy CPU kor, amiben a viz 24 fokos.
Most mar 6 eve dual loop -al epitem a sajatom, aminek eloszor, a kis fogyasztasu, gyenge Intel prociknal nem volt ertelme. Itt azert 7nm -en, 16 maggal mar nagyon megmutatkozik, hogy ha 1 koron lenne a CPU a GPU -val, akkor szivnek eleget.RockHaRD pont ezt elte meg, neki is Zen 3 van, es a VGA miatt a CPU kezelhetetlen hotuskeket produkalt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz abridabri #69547 üzenetére
Nem valoszinu, a viz hofoka nem egyenes aranyban fog csokkenni azzal, amekkora holeado feluletet meg hozzaadsz.
A VGA ennel nem nagyon lesz hidegebb, a CPU pedig melegebb lenne, es igazabol a lenyeg azon van. A VGA -nak egyebkent sincs ra szuksege.
Pont azert van igy, hogy a CPU mindig huvos maradjon. A 240W -ot ez meg sem erzi, az a kor joforman szobahon uzemel. Az 500W -ot ellenben megerzi, es ott mar a viznek is lesznek korlatai.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Revolut
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Crypto Trade
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kupon kunyeráló
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest