Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
DigitXT #49710 üzenetére
Igen hallottam.
1, A léghűtő is megfelelne, de ami elvinné ezt a tuningot, az szvsz a NH-D14 lenne, ami nem férne be a házba.
2, Jelenleg egy Corator DS van beszerelve, mellette két Corsair Vengeance (nem a LowProfilos) és alig fér be a memória a hűtő mellé.
3, Meguntam, hogy akár mit kell tenni-venni a gépben, a nagyobb hardvereket állandóan ki-be kell rakosgatni. Pl. ma tesztelem a 2600k -t és elkellett a Bios reset. A vga kiszerelése nélkül nem tudtam kivenni az elemet, mert a cpu hűtő bordái rálógtak az elemre. Tehát helytakarékosság miatt is kompakt vízen töröm a fejem.. (Bios reset gomb nincs a lapomon)
tajcsi: Azt nem tudom, mert addig nem mentem el léggel. A jövőhéten elvileg lehetőségem lesz kipróbálni egy H60 -al, remélem az jobban bírni fogja a tuningot.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest