Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Feleségemnek vettem egy ilyen Anybody vitamint, mert a NutraLife neki nem ízlik (kölykök szeretik). Az az érzésem, ezt sem fogja bevenni, tekintve, hogy jó nagy tabletta. Épp emiatt vettem a NitraLife-ot, mert az folyékony. Na de a kérdésem, és amit furcsállottunk, hogy a dobozra rá van írva, hogy a termék a terhesség tervezése során, a várandósság alatt és a szoptatási időszakban javasolt. Most akkor ez terhesvitamon vagy mi? Honlapon ilyen sehol nincs feltüntetve.
-
Gabesz87
veterán
Régen talán itt ajánlották a Biotech-et valamelyik topikban, ha nem is pont itt, szóval pár éve szedem, gondolom jobb, mintha semmilyen vitamint nem szednék. De igazából én sem érzem magam tőle energikusabbnak, nem érzem a hatását.
Látom ebből a Swedish Nutra-ból van külön férfi/női/gyerek. Lehet, hogy kipróbáljuk. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Az volna a krédésem, tudtok-e ajánlani ilyen napi multivitamint. Feleségemnek keresek, szóval ilyen általános, vagy nőknek való érdekelne. És egy fontos kritérium lenne: sajna valamiért a feleségem egyszerűen képtelen nagyobb kapszulákat, tablettákat lenyelni, vagy rettentő nehezére esik. Szóval ha lehet kisebb méretűt keresek, vagy netán elrágható/csepp formában. Én Biotech One-A-Day-t szedek már régóta, de ezt biztos nem tudná lenyelni

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest