- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Jahogy a közösségi chat. Azt nem tudom, ilyen marhaságokat nem használok, amibe véletlenül, még az elején beleléptem ott se volt semmi normális csak fasságokkal volt tele, azóta meg törlöm és tiltom őket 🤷♂️
Leírtad a kulcsszavakat, mindenkinek egyéni preferenciái vannak. Ezért is hülyeség azt erőltetni hogy melyik a jobb. Nekem nem felel meg az iphone, sem a tudása, sem más, egyéni és nagyon szubjektív - emellett egyszerű - okok miatt.
Mellékzönge: kaptam három hónap ingyen AppleTV-t, ahhoz hogy le tudjam mondani, fel kellett telepíteni a pc-re a szaros iTunes programjukat. Mert weben miért is lehetne lemondani, ugyeLauncher: Nálam minden fontos kint van amit sűrűn használok, és mint a második képen láthatod, az ikon nem szimpla ikon, így egyetlen plusz mozdulattal sokkal több minden elérhető mint gondolni lehet, mégis kulturáltan néz ki. Emellett a bal oldalon, alulról a második gomb egy kereső, ami egyrészt kilistázza a tizenkettő leggyakoribb elindított vagy utoljára elindított appot, másrészt ugye, kereső. A monokróm és vonalrajz ikonok miatt a 'szín és alak alapú felismerés', mint alapesetben sok mindennél, itt nem annyira működőképes
Nagyon max. négy érintéssel - az app indítását is beleszámolva - mindent elérek. De kettő elég szokott lenni gyakorlatilag szinte bármihez, amit akár kicsit is sűrűbben használok.
Én imádom a Nova Prime-ot, azt hiszem pont Somatom tudja megerősíteni mennyire jó launcher. Gyakorlatilag ~10 éve csak ezt használom, ha valamiről nehezen tudnék lemondani egy telefonnál, ez az elsők között lenne. A második az osztott/lebegő ablakos mód.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hatalmas az előny a Galaxy S22 eladásaival szemben, senkit nem zavarnak az S23 Ultra méretei.
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest