Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz joey04 #257 üzenetére

Jahogy a közösségi chat. Azt nem tudom, ilyen marhaságokat nem használok, amibe véletlenül, még az elején beleléptem ott se volt semmi normális csak fasságokkal volt tele, azóta meg törlöm és tiltom őket 🤷‍♂️

Leírtad a kulcsszavakat, mindenkinek egyéni preferenciái vannak. Ezért is hülyeség azt erőltetni hogy melyik a jobb. Nekem nem felel meg az iphone, sem a tudása, sem más, egyéni és nagyon szubjektív - emellett egyszerű - okok miatt.
    Mellékzönge: kaptam három hónap ingyen AppleTV-t, ahhoz hogy le tudjam mondani, fel kellett telepíteni a pc-re a szaros iTunes programjukat. Mert weben miért is lehetne lemondani, ugye :U

Launcher: Nálam minden fontos kint van amit sűrűn használok, és mint a második képen láthatod, az ikon nem szimpla ikon, így egyetlen plusz mozdulattal sokkal több minden elérhető mint gondolni lehet, mégis kulturáltan néz ki. Emellett a bal oldalon, alulról a második gomb egy kereső, ami egyrészt kilistázza a tizenkettő leggyakoribb elindított vagy utoljára elindított appot, másrészt ugye, kereső. A monokróm és vonalrajz ikonok miatt a 'szín és alak alapú felismerés', mint alapesetben sok mindennél, itt nem annyira működőképes :) Nagyon max. négy érintéssel - az app indítását is beleszámolva - mindent elérek. De kettő elég szokott lenni gyakorlatilag szinte bármihez, amit akár kicsit is sűrűbben használok.

Én imádom a Nova Prime-ot, azt hiszem pont Somatom tudja megerősíteni mennyire jó launcher. Gyakorlatilag ~10 éve csak ezt használom, ha valamiről nehezen tudnék lemondani egy telefonnál, ez az elsők között lenne. A második az osztott/lebegő ablakos mód.

HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák