Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
válasz
trisztan94 #5580 üzenetére
-
xxSanchez
őstag
válasz
trisztan94 #4921 üzenetére
Hol? Mikor tavaly regisztráltam Dreamspark-ra akkor 3 lehetőség volt azonosítani magam, iskolai e-mail címmel, kóddal vagy isic kártyával.
-
xxSanchez
őstag
Ingyenes lett az ITfactory-nak ez a képzése, regisztráció utána meg lehet nézni a videókat, illetve letölteni a projekteket.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
VirtualBox-ban lévő rendszerbe szeretnék saját alkalmazással billentyűket továbbítani, viszont sehogy sem akar összejönni. Notepadban és más hasonló alkalmazásokban megfelelően működik, VirtualBox-ban viszont sehogyan sem jó. Próbálkoztam a Windows Input Simulator-al is, viszont ez sem működik. Esetleg valakinek nincs valami tippje, hogy hogyan lehetne megoldani?
-
xxSanchez
őstag
válasz
xKacsax #3909 üzenetére
Ebből már ki fogsz tudni indulni: Teljes projekt
-
xxSanchez
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon hálás vagyok érte.
Tökéletesen működik, hátha valakinek kelleni fog a későbbiek folyamán:
1)
using System.Windows.Forms;
namespace Application
{
static class Program
{
/// <summary>
/// The main entry point for the application.
/// </summary>
[STAThread]
static void Main(string[] args)
{
Application.EnableVisualStyles();
Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(false);
if (args.Length > 0)
x = args[0];
Application.Run(new Form1());
}
public static string x { get; set; }
}
}2)
string CrtFolder = Environment.CurrentDirectory;
MessageBox.Show(CrtFolder); -
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Adott egy program melyet explorer context menu-ből lehet elindítani.
Miután a program elindul valahogy meg kéne határoznom, hogy melyik fájlra kattintva indítottam el. Tehát a program feltöltené azt a képet amelyről indítottam. Valakinek nincs valami ötlete, hogy hogyan kéne átadnom az appnak a kép elérését?
Előre is köszi!
-
xxSanchez
őstag
Akkor írja ki, ha szöveget írnál a programodba és ettől lefagy? Rakd be Try közé, vagy simán csak a számokat engedélyezd.
int szorzas = 0;
string szorzo = String.Empty;
do
{
Console.Write("Üdvözöllek. Ez egy szorzótábla. Írj be egy számot, és én kiírom neked a szorzatokat 10-ig: ");
szorzo = Console.ReadLine();
try
{
szorzas = int.Parse(szorzo);
}
catch
{
Console.WriteLine("Csak számokat írj");
}
} while (szorzo.Length == 0 || szorzas == 0);
for (int i = 0; i <= 10; ++i)
{
Console.WriteLine("{0}×{1}={2}", i, szorzo, i * szorzas);
}
Console.ReadKey(); -
xxSanchez
őstag
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon nagy gondom.
Adott egy alkalmazás amelyet Windows 7-en fejlesztettem. Transparent a háttér így:
this.TransparencyKey = System.Drawing.Color.Plum;
Plum szín a transparent. Minden nagyon jól működik Windows 7 alatt viszont XP-n egyszerűen nem lesz transparent az aminek kéne. Valaki találkozott már ilyen problémával? Vagy esetleg szimplán csak valami kiegészítő hiányzik XP-ről?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged