- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
válasz
return.value #395 üzenetére
köszi, sikerült.
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #72 üzenetére
igen, ha nem soronkent valtozna, hogy managelt kod, nem managelt kod akkor teljesen semmi bajom nem lenne, de sajnos ugy valtozik. elojohetnek olyan problemak, amikknek utana kellene olvasni, hogy mi mindent kell nekem torolni, hogy hogyan kell a GCt vezerelni, hogy mit lehet a heapra pakolni manualisan, hogy mi kerul a .NET heapre, es mi a win32 heapre, hogy .NET esemenykezelobol inditott .NET thread mennyire szeret a win32 hepjen turkalni, tud-e deallokalni, meg ilyesmi. na ez az amire most nem ertem ra megtanulni
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #70 üzenetére
hmm managedC++ nem CILre fordit, hanem egy eleg erdekes megoldassal CILre es nativ X86ra is egyszerre. es ha .NET framework komponenseket szeretnek boviteni (az ontartalmazo widgetek hive vagyok) akkor egy csomo olyan problemaval talalom szembe magam, amire a fordito dob nekem warningot(tobbet nem tehet), es nekem kellene figyelmesnek lennem.
-
corm
senior tag
válasz
return.value #62 üzenetére
Csak most vettem észre h ez a hsz nekem szól
Átnézem amit írtál, addigis az a problem, h strat. játékot kell csinlnunk és annak ugye kell egy háttér a dizájn miatt, ezen a hátteren pedig pl. a váropsok szintén képek lennének. Csak ugye a város képét nem pont téglalapalakban képzelem el. Viszont ha beállítok neki lyukadást akkor ha a form pl. szürke akkor szépen a város képének háttere is szürke lesz, ez pedig a térképen nem mutatna túl jól. Ám a címszavakból amiket mutattál arra következtetek h megvan a megoldás. -
corm
senior tag
válasz
return.value #58 üzenetére
Ezt már többen is mondták, hogy elsőre így nem érthető...
A legegyszerűbb ha megcsinálod: alap form, felraksz egy képet, beállítasz neki egy átlátszó hátterű gif-et és megmondod neki backcolornál h legyen transparent. Ezután felraksz egy gombot vagy akármit és backcolorba beállítasz neki vmi. színt. Majd szépen a kép objektumot a gomb fölé viszed. Amikor pedig elindítod látni fogod h a színes gomb felett a transparent képnek szürke a háttere...
-
válasz
return.value #54 üzenetére
ez jó és működik!
Pedig már gondolkodtam, hogyan is csinálnám meg... nem így írtam volna, hanem valószínűleg bonyolultabban.
Kösz a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Ingyenes az Epic Store-ban a Figment 2: Creed Valley és a Sky Racket
- Android játékok topikja
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Próba
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Battlefield 7
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest