- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
válasz
return.value #395 üzenetére
köszi, sikerült.
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #72 üzenetére
igen, ha nem soronkent valtozna, hogy managelt kod, nem managelt kod akkor teljesen semmi bajom nem lenne, de sajnos ugy valtozik. elojohetnek olyan problemak, amikknek utana kellene olvasni, hogy mi mindent kell nekem torolni, hogy hogyan kell a GCt vezerelni, hogy mit lehet a heapra pakolni manualisan, hogy mi kerul a .NET heapre, es mi a win32 heapre, hogy .NET esemenykezelobol inditott .NET thread mennyire szeret a win32 hepjen turkalni, tud-e deallokalni, meg ilyesmi. na ez az amire most nem ertem ra megtanulni
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #70 üzenetére
hmm managedC++ nem CILre fordit, hanem egy eleg erdekes megoldassal CILre es nativ X86ra is egyszerre. es ha .NET framework komponenseket szeretnek boviteni (az ontartalmazo widgetek hive vagyok) akkor egy csomo olyan problemaval talalom szembe magam, amire a fordito dob nekem warningot(tobbet nem tehet), es nekem kellene figyelmesnek lennem.
-
corm
senior tag
válasz
return.value #62 üzenetére
Csak most vettem észre h ez a hsz nekem szól
Átnézem amit írtál, addigis az a problem, h strat. játékot kell csinlnunk és annak ugye kell egy háttér a dizájn miatt, ezen a hátteren pedig pl. a váropsok szintén képek lennének. Csak ugye a város képét nem pont téglalapalakban képzelem el. Viszont ha beállítok neki lyukadást akkor ha a form pl. szürke akkor szépen a város képének háttere is szürke lesz, ez pedig a térképen nem mutatna túl jól. Ám a címszavakból amiket mutattál arra következtetek h megvan a megoldás. -
corm
senior tag
válasz
return.value #58 üzenetére
Ezt már többen is mondták, hogy elsőre így nem érthető...
A legegyszerűbb ha megcsinálod: alap form, felraksz egy képet, beállítasz neki egy átlátszó hátterű gif-et és megmondod neki backcolornál h legyen transparent. Ezután felraksz egy gombot vagy akármit és backcolorba beállítasz neki vmi. színt. Majd szépen a kép objektumot a gomb fölé viszed. Amikor pedig elindítod látni fogod h a színes gomb felett a transparent képnek szürke a háttere...
-
válasz
return.value #54 üzenetére
ez jó és működik!
Pedig már gondolkodtam, hogyan is csinálnám meg... nem így írtam volna, hanem valószínűleg bonyolultabban.
Kösz a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Horgász topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- Reklámblokkolók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest