- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
válasz
return.value #395 üzenetére
köszi, sikerült.
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #72 üzenetére
igen, ha nem soronkent valtozna, hogy managelt kod, nem managelt kod akkor teljesen semmi bajom nem lenne, de sajnos ugy valtozik. elojohetnek olyan problemak, amikknek utana kellene olvasni, hogy mi mindent kell nekem torolni, hogy hogyan kell a GCt vezerelni, hogy mit lehet a heapra pakolni manualisan, hogy mi kerul a .NET heapre, es mi a win32 heapre, hogy .NET esemenykezelobol inditott .NET thread mennyire szeret a win32 hepjen turkalni, tud-e deallokalni, meg ilyesmi. na ez az amire most nem ertem ra megtanulni
-
Miracle
senior tag
válasz
return.value #70 üzenetére
hmm managedC++ nem CILre fordit, hanem egy eleg erdekes megoldassal CILre es nativ X86ra is egyszerre. es ha .NET framework komponenseket szeretnek boviteni (az ontartalmazo widgetek hive vagyok) akkor egy csomo olyan problemaval talalom szembe magam, amire a fordito dob nekem warningot(tobbet nem tehet), es nekem kellene figyelmesnek lennem.
-
corm
senior tag
válasz
return.value #62 üzenetére
Csak most vettem észre h ez a hsz nekem szól
Átnézem amit írtál, addigis az a problem, h strat. játékot kell csinlnunk és annak ugye kell egy háttér a dizájn miatt, ezen a hátteren pedig pl. a váropsok szintén képek lennének. Csak ugye a város képét nem pont téglalapalakban képzelem el. Viszont ha beállítok neki lyukadást akkor ha a form pl. szürke akkor szépen a város képének háttere is szürke lesz, ez pedig a térképen nem mutatna túl jól. Ám a címszavakból amiket mutattál arra következtetek h megvan a megoldás. -
corm
senior tag
válasz
return.value #58 üzenetére
Ezt már többen is mondták, hogy elsőre így nem érthető...
A legegyszerűbb ha megcsinálod: alap form, felraksz egy képet, beállítasz neki egy átlátszó hátterű gif-et és megmondod neki backcolornál h legyen transparent. Ezután felraksz egy gombot vagy akármit és backcolorba beállítasz neki vmi. színt. Majd szépen a kép objektumot a gomb fölé viszed. Amikor pedig elindítod látni fogod h a színes gomb felett a transparent képnek szürke a háttere...
-
válasz
return.value #54 üzenetére
ez jó és működik!
Pedig már gondolkodtam, hogyan is csinálnám meg... nem így írtam volna, hanem valószínűleg bonyolultabban.
Kösz a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest