Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
-
return.value
tag
Úgy gondolom, hogy amit leírtál, az teljesen normális működés.
Ha jól sejtem, te azt akarod, hogy az egész alkalmazás formod legyen átlátszó?
Erre Win2k óta van lehetőség, természetesen XP alatt is működik.
Google: Bővebben: link
CodeProject: Bővebben: link
Remélem ez segít,
ha pedig nem, akkor le kellene írnod, hogy mi a végcél, amit meg akarsz valósítani, nem magát a jelenséget, és akkor tudok tovább segíteni. -
alapvetően az az elv, hogy van a köztes nyelv (IL) kiküszöböli a pointerek alkalmazását, mivel a fordítás a kész kódot az IL-re fordítja és az adott specifikáción fordít gépi kódra (vagyis futtatáskor). Nem határozható meg előre semmi a futtatókörnyezetről.
Így nem használhatsz pointereket ''csak úgy''. Felügyelt a kód is, tehát szól, hogy a programod ''unsafe'' környezetben használható.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagyis nekem. én írtam az egészet PHPban... 

nomeg QT rlz
ha pedig nem, akkor le kellene írnod, hogy mi a végcél, amit meg akarsz valósítani, nem magát a jelenséget, és akkor tudok tovább segíteni.