Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Alexios
üzenetére
Szia Alexios!
Köszönöm a választ; ezzel egyúttal azt a kérdésemet is megválaszoltad, hogy kezdőérték nélküli, dinamikus tömböt hogyan lehet létrehozni.
Még javítottam a kódomon annyit, hogy a képe egy változóba kerüljön, tehát:class Deneverek
{
public int dirx,diry;
public Bitmap kepe;
};(...)if (svsz==0) {
egydenever[i].kepe = deneverkepe1;
} else {
egydenever[i].kepe = deneverkepe2;
};
De ezek után pl. a kirajzolásban nem ismeri fel a képhez tartozó Left és Top változókat:void MainFormPaint(object sender, PaintEventArgs e)
{
for (int i=0; i<3; i++) {
e.Graphics.DrawImage(egydenever[i].kepe,egydenever[i].kepe.Left,egydenever[i].kepe.Top,egydenever[i].kepe.Width,egydenever[i].kepe.Height);
}
}Ez miért van?
És hogy miért pont SharpDevelop? Martonxnek is válaszolva: már régebben a gépemen pihen letöltve és csak most vettem elő. Az tetszett benne annakidején, hogy ingyenes és kicsi: csak letöltöd, kitömöríted és használatra kész. Nem tudom, van-e még ilyen fejlesztőkörnyezet, de nekem egyelőre bejön.
Azt viszont én is sajnálom, hogy már nem fejlesztik tovább a készítői.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest