Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keem1

veterán

válasz martonx #9306 üzenetére

Nem, Linuxon nem ezt a path-t használtam :)
    Viszont megvan a hiba, nem a Microsoft.Data.Sqlite.Core kell, hanem a Microsoft.Data.Sqlite. Úgy műxik.
    Vannak névkonvencióbeli eltérések a hivatalos verzió és a Microsoft sajátja között, azt már észrevettem. Na de ez a hülyeség, hogy nem mondhatom meg, hogy a DB-m milyen verziójú, ez nonszensz :D

De úgy tűnik, ezzel tényleg működik ARM alatt.

No offense, de ha már itt tartunk. Mi az a fő indoka annak, hogy a(z elvileg még maintained) .Net xxx használata eretnekségnek minősül, és ami nincs Core alatt, az felejtős? Tehát mi az az ok, ami miatt a Core mindenképp használandó, más meg kerülendő?
    Én úgy tudtam, az adott programnyelv, környezet csak egy eszköz, semmiképp sem határozza meg a végtermék minőségét. Akár lyukkártyával is megoldhatnám az adott feladatot - más kérdés, hogy meg tudom-e :DDD

Igen, tudom, a Core eleve opensource-nak, végre platformfüggetlennek készült (más kérdés, hogy eredetileg a .Net is, a Java babérjaira akart törni a 2000-es évek elején), de miért gáz jelenleg .Net-et használni helyette, ha egyébként tökéletesen működik és fejlesztik is?

Új hozzászólás Aktív témák