Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Nem értem, hogy miért nem megy így. Csináltam egy Labelt, amit a Response részek előtt átírok (látszik a kódban). Ha kiveszem a Response részeket, akkor kattintás után látszik az eredmény, illetve tudok többet kattintani is, tehát nem a linkbuttonnal van a gond, hanem a response részekkel. De miért nem zárul le a response? Próbáltam Response.Close() , de az sem segít..
Nem találtam a neten más módszert a fájl letöltésre, viszont ha csak ez van, akkor ennek mennie kellene popup nélkül is. Popup megoldást csak végső esetben alkalmaznám... átadni azt a sok attribútumot (pl bináris kód), vagy még egy lekérdezés.. meg egy új ablak..
Nincs valami más lehetőség?
Köszi, hogy segítesz!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest