Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Az a baj, hogy amit a foreach-ben visszakapok, vagyis a gruser.LoginName az egy string, ami valójában a dokumentumtár neve.
Tehát létrehozok egy class library típisú listát, amibe ezeket a string-eket pakolom. Ebből nem látom, hogy hogyan tudnám kinyerni az aktuális string-hez tartozó dokumentumtárban lévő Item 1-1 mezőjét (Title, Id).
Ehhez kell nekem a Linq.
EntityList<Item> test = cedc.GetList<Item>(gruser.LoginName);"
Ez a sor pedíg pontosan a fent említettek miatt kell, mert a loginname az String, de a fenti segítségével megkapom a string-hez tartozó dokumentumtárat.
A linq lekérdezésben nem adhatom meg string-ként a forrást:
var eredmeny = from aktualis in test
Vagyis a test-nek objektumnak kell lennie.Egyébként a Linq-ra még azért is gondoltam, mert itt csak teszt jelleggel kiírom az értékeket, de majd szűrést is akarok belevinni (where).
Lehet nem jól állok neki a dolognak, mert eddig az ilyen jellegű kereséseket powershellben oldaottam meg, CAML queryk segítségével, és ott nagyjából így ment. Itt is mehetne, de szeretném linq-val megcsinálni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest