- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter #2091 üzenetére
Egyetértek az oktatás színvonala is csökkent. Megnézel egy ma felkapott programozási nyelvet, akár a .NET-et kb évente jön ki az új verzió belőle, egyszerűen oktatási szinten képtelenség tartani a ritmust vele. Az egyetem célja az általános gondolkodás/tudás elsajátítása, de a fejlődés lehetősége rajtad múlik.
Nekem is van több OKJ-s ismerősöm - nekem is van -, akik remek szakemberek, de folyton tanulnak mellette.
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter #2091 üzenetére
a felhigulas pont azt jelenti, hogy nem aranyosan nott az alkalmatlanok szama, hanem joval nagyobb mertekben
ha aranyosan none nem beszelnenk felhigulasrol.
En sem most fejeztem be az egyetemet (bar azert annyira oreg sem vagyok) es mar akkor is lehetett latni ezeket a jeleket. Harmadik felevtol foallasban dolgoztam megis idoben vegeztem... Kevesen vegeztek velem egyutt az evfolyamon...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Star Trek
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest