- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Ha jól tudom ezzel azt spórolom meg, hogy a Convert-es dolgok helyett az atvalt szót írom. Ez sem rossz, de akkor pontosítanék azon amit szeretnék.
Szóval én úgy szeretném használni jelen kis programomat, hogy bármelyik textbox-ba ha írok vmit, akkor azt az értéket váltsa át a billentyű lenyomása pillanatában a többi számrendszerre.
Ugye van 4 textbox, a 10-es, 2-es, 8-as, 16-os számrendszerrel. Amit írtam előző hsz-ben kódot, az az 1-es textbox-hoz tartozik. De én azt szeretném, ha pl a 8-asba írok, akkor azt váltsa át a másik 3-ra. Na és ehhez ne kelljen nekem ezt a fent említett 3 sort leírnom mindig.
Pl. a 2-esé így nézne ki:
textBox1.Text = Convert.ToString(Convert.ToInt32(textBox2.Text), 2);
textBox3.Text = Convert.ToString(Convert.ToInt32(textBox2.Text), 8);
textBox4.Text = Convert.ToString(Convert.ToInt32(textBox2.Text), 16);a 8-asé (textbox3-é) pedig így:
textBox2.Text = Convert.ToString(Convert.ToInt32(textBox3.Text), 2);
textBox1.Text = Convert.ToString(Convert.ToInt32(textBox3.Text), 8);
textBox4.Text = Convert.ToString(Convert.ToInt32(textBox3.Text), 16);Szóval ezeket szeretném vhogy lespórolni.
Gondolok itt olyasmire, hogy lekérdezni, hogy melyik textbox-ba írok éppen, azt berakni a ToInt32 után, és kivenni azt a sort, amiben az aktuális_textbox.text = ... van
Érthető azért vmennyire?Lehet már nem vagyok a legfittebb... bocsi!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kompakt vízhűtés
- Diablo IV
- PlayStation 4
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest