Hirdetés
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
quailstorm #9923 üzenetére
& joysefke
Köszönöm a válaszokat!
Async Taskkal próbálkoztam, de pingelés során ugyan úgy megfagyasztotta a UI -t. Backgroundworkerrel még csak ma kezdtem el ismerkedni, készítettem hozzá egy új projektet teszteléshez és eddig egész jónak tűnik.
Abban tudnátok segíteni, hogy a DoWork függvényből hogyan tudom több változó értékét átvinni a ProgressChanged függvénybe? Találtam egy megoldást, ami az e.Result -ba teszi bele egy osztálynak az elemeit, majd a Completed függvényben veszi ki az e.Result -ból. A problémám ezzel, hogy nekem a ProgressChanged fv. -ben már kellenének ezek az értékek, de itt az e.Result -ra hibát kapok.Az mennyire barkács megoldás, ha létrehozok egy struktúrát és a struktúra elemein dolgozok a DoWork fv. -ben, majd amikor meghívásra kerül a ProgressChanged, akkor felhasználom a struktúra változóinak értékeit?
Illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy létrehoztam egy másik formot, ahol a csatlakozás beállításait szeretném módosítani. A két form között milyen megoldással tudom kicserélni a változók értékeit? Pl. Ha a Settings_Form -on beírok egy új IP címet, az hatással legyen a MainForm osztályban lévő IPAddr változóra is.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Delta Force (2024)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest