Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Ez tetszik. Erőlködtem a Show()-al rendesen, mert sejtettem, hogy azzal lesz jó. Csak makacsul erőltettem hozzá a Close()-t. Az ugye meg fabatka...zár mindent.Valami nincs rendben nálam. A LoginScreen Form-nak nincs Visible tulajdonsága. Vagy valamit nagyon félreértettem?!
Azért oldottam meg így, mert a LoginScreen indulásakor ellenőrzi, hogy a szükséges fájlok megvannak e. Ha nincsenek akkor már be sem tölti a ComboBox-ba a névlistát. (Név szerinti azonosítás szükséges, de nincs jelszókérés mert arra viszont már nincs szükség.)
Szóval ha minden oké és "Belép" akkor egyrészt megnyílik a MainScreen másrészt egy delegate-el "átdobom" neki, hogy ki lépett be mert az indulással együtt személyhez kötött info-t kell számolnia fájlból a MainScreen-nek.Ettől függetlenül átgondolom az általad javasolt működést.
Üdv:
sutszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest