Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
[System.Net.Sockets.TcpListener] és [System.Net.Sockets.TcpClient] kérdés.
Arra lenne szükségem, hogy az egyszer elfogadott kapcsolatok biztosan stabilak maradjanak akkor is, ha a tcp listenert leállítom, és később újraindítom (támadások elleni védekezési lépések).
Azt persze tudom tesztelni, hogy listener .Stop() után az adatáram stabil marad, de az ugye valamelyik dotnet verzió esetén éppen úgy van, és nem elvi szintű ígéret, hogy később is úgy marad.
Próbáltam elvi szintű dokumentációkat keresni, mi is a szitu, de eddig nem találtam.
Ha irány vissza a kályhához, akkor van a nyers hálózati csomag, ip header + tcp header, és abban benne van a szerver oldali port is. Még ha egy megnyitott socket létezik is, az OS elvileg érzékelheti a listen port lezárását, és eldobhatja a beérkező csomagot azon az alapon, hogy bocsi, de a címzett porton jelenleg nincsen jegyezve semmi. Van arra szabványi előírás, ami egészen biztosan megtiltja az OS-nek, hogy olyat tegyen?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest