- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
válasz
ArchElf #1261 üzenetére
Igen, mert az emberek tobbsegenek az a baja, hogy a ShowDialog metodus valoban megnyitja dialogus modban az uj ablakot (letre kell hozni egyet feltetlenul, nem letezik Modal Windows vagy hasonlo WPF alatt, nem letezik iylen, mint Control), csak aztan furcsa modon banik a fokusszal (es most finoman fejeztem ki magam, mert eleg idegesito!). De az a vicces, hogy a Microsot SDK Sample-je meg ugy fut, mint ahogy azt el lehet varni, es az is ugyanugy .net 4 alatt. En nem tudom, mi a francot tehetnek ok bele, amitol nekik mukodik, nekem meg nem... direkt teszteltem, az o kodjuk tokeletes, egyetlen fokuszra utalos sort talaltam a kodjukban, ami az enyembol hianyzott szemmel lathatoan, azt atmasoltam, de ugy sem ment (sot MSDN-bol kiderult, az amugyis vmi tok masra van, amit beirtak, de varom a megoldasodat). Amugy igen, VS2010 RC kell hozza, meg esetleg egy JetBrains ReSharper Beta (5-os nightly build beta-t tettem hozza, mert az jo). Ja, IntelliSense PAtch-et rakd fel, kulonben idegbajt kapsz a 10 inditas utan: VS2010RC IntelliSense Patch
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vadiúj számlás SSD-k
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest