- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunsaw
tag
válasz
ArchElf #1245 üzenetére
Koszi. Megneztem, belekotortam forrásba is, és teljesen úgy csinálják, ahogy én. Rendes uj ablak, ShowInTaskbar false, ShowDialoggal megnyitni. De viszont nekik nem jelenik meg dupla az ALT-TAB-ra... nem tudom, miert van ez igy, amugy konvertalni kellett a projektet, mert en VS2010-et hasznalok, ez szamithat valamit? Megnézné nekem valaki, hogy melyik az a kulcspont, ami miatt nekem dupla ablak van a taszkváltásnál, nekik meg csak egy? Nincs otletem sem, olyan tul egyszeru a kod, hogy nem talalom a lenyeget meg sajnos, lehet, hogy nem jo pontra koncentralok es elkeruli valami a figyelmem
Sot, meg jobbat mondok, ezt csinalom: elinditom a programot, megnyitom a dialogus ablakot, ALT-TAB-nal csak a dialogusablak latszik. Ha elvaltok rola, majd vissza ALT-TAB-bal, akkor csak a dialogusablak jelenik meg, a foablak nem. Ha azt csinalom, hogy elinditom, megnyitom a dialogusablakot, es elvaltok, majd talcan kattintok a feladatra, akkor a foablak jon be, es nem a dialogusablak (szimulalt lefagyas, ami nem jo!). Mit kene tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest