Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
Még mindig VB6: azt hogy tudom megcsinálni, hogy ha van 2 db listviewem, engedélyezve van a fullrowselect és fel van töltve adatokkal mindkét listview és az egyik listviewben rákattintok az első sorra és így kijelöli az egész sort akkor a kijelölés a másik listview első sorára is megtörténjen?
Próbálgattam a selecteditem-eket, de mindig azt írja, hogy az adott érték csak olvasható és nem adható meg másik listviewvnél értéknek.
-
Atomantiii
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
Ez még a 6-os. Tudom nem mai darab, de nekem ez az érthető még kb bár egyszer lehet meg kellene próbálnom egy újabb verziót csak azt nem tudom melyiket amivel még nagyjából én is boldogulni tudnék.
De rájöttem, hogy maga az ico fájlokban benne van több méret is 16x16-ostól a 48x48-asig, win 7-ig a 16x16-ost használta, míg a win 10 már a legnagyobbat választotta ki magának.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Közben rájöttem a megoldásra.
-
Atomantiii
addikt
Van még itt valaki?
Van egy programom, amiben image 1-et használok és ikonokat jelenítenék meg vele 16 x 16-os méretben.
Itt kezdődik a probléma, hogy eddig win 7-en és az alatti operációs rendszereken jó méretben jelennek meg az ikonok:

míg win 10 alatt sajnos nagyobb méretben jelennek meg az ikonok, mint ahogy kellene.

Hogyan lehetne ezt javítani, hogy win 10-en is helyes méretben jelenjenek meg a képek?
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
Még egy kérdés:
ha van két listview-em vb6-ban és az egyikben ki van jelölve az egyik sor és át akarok váltani a másik listviewre, akkor hogy tudom elérni, hogy a másik listview egyik eleme is ki legyen jelölve?
A selected item-nek kell valahogy megmondani csak nem tudom hogyan.
-
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Erre valakinek valami ötlete?
-
Atomantiii
addikt
A visdatával hogy tudok az adatbázisba ilyen karaktereket írni?
►, ▲ és ▼, ms access helyesen írja, de ha visdatával akarom megnyitni akkor átalakítja >, ˇ és v karakterekre ami még jó is lenne ha ez a három karakter egyforma lenne magasságban egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest