- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Halli All
Igaz hogy én nem tanultam a programozást (önképző vagyok, mert ez a hobbim), de ezt még én is tudom. Szóval aki 5 éves, és ezt tanulja, és még ezt sem tudja hogy eszik-e vagy iszák, az mi a f@szé nem válszt más szakmát vagy szakot. Mert akit 5 év alatt enyire fogott csak meg a dolog azt nem nagyon érdekelheti a programozás. Az meg tényleg egy átlátszó duma: hogy a tanár se tudja. Én ahogy írtam nem ezt tanultam, de foglalkoztatt a dolog és a kis ráérő időmben (a munka mellet hétköznap 1-2 óra, hétvégen úgy 10-12 óra) ezzel foglalkozom, de már 1 év elteltével (nem 5 év
) írtam olyan programot, amibe a nem megfelelő karaktereket nem lehetet beírni. És egyetértek azokkal a prog.hu-s gurukkal, hogy könyebb kéredezni mint keresni, gondolkodni, mint önállóan rájönni a dolgokra. Pedig más nem gondolkodhat helyetük.
Itt van egy link azoknak, akik lusták gondolkodni:
[link]
Persze azért vannak ezek a forumok hogy egymásnak segítsünk, de nem ilyen pitiáner (egy 5-öd évesnek) tartott problémákkal. És ha már kérdezzel akor sem feltétlen a kész kódot kell várni, hanem abból az információból kiindulva gondolkodva saját magad rájönni a megoldásra. Az egy nagyon jó érzés, ha az ember a saját fejétől jön rá a megoldásra.
Csak ki kell próbálni.
Egyébként a kérdés helyet lehetne akár a googlét használni, hisz tudjuk nagyon sok mindent meg lehet találni ha az ember akarja, és ha nem sajnálja rá az időt.
A lustaság és az érdektelenség visszi rá egyes embereket a felesleges kérdésekre.
Bocsi ezért a kirohanásért, de néha nagyon megelpődök embereken akik tanulnak a semmiért.
Ez is egy érdekes téma (egy olyantól aki azt sem tudja igazán hogy mit kérdez):[link]
Igaz nagyon-nagyokat nevettem rajta. (Egy igazi Balázs/Mónika show)
Aki szeret nagyokan nevetni olvason bele.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 7600X , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest