Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
Halli All
Igaz hogy én nem tanultam a programozást (önképző vagyok, mert ez a hobbim), de ezt még én is tudom. Szóval aki 5 éves, és ezt tanulja, és még ezt sem tudja hogy eszik-e vagy iszák, az mi a f@szé nem válszt más szakmát vagy szakot. Mert akit 5 év alatt enyire fogott csak meg a dolog azt nem nagyon érdekelheti a programozás. Az meg tényleg egy átlátszó duma: hogy a tanár se tudja
. Én ahogy írtam nem ezt tanultam, de foglalkoztatt a dolog és a kis ráérő időmben (a munka mellet hétköznap 1-2 óra, hétvégen úgy 10-12 óra) ezzel foglalkozom, de már 1 év elteltével (nem 5 év
) írtam olyan programot, amibe a nem megfelelő karaktereket nem lehetet beírni. És egyetértek azokkal a prog.hu-s gurukkal, hogy könyebb kéredezni mint keresni, gondolkodni, mint önállóan rájönni a dolgokra. Pedig más nem gondolkodhat helyetük.
Itt van egy link azoknak, akik lusták gondolkodni:
[link]
Persze azért vannak ezek a forumok hogy egymásnak segítsünk, de nem ilyen pitiáner (egy 5-öd évesnek) tartott problémákkal. És ha már kérdezzel akor sem feltétlen a kész kódot kell várni, hanem abból az információból kiindulva gondolkodva saját magad rájönni a megoldásra. Az egy nagyon jó érzés, ha az ember a saját fejétől jön rá a megoldásra.
Csak ki kell próbálni.
Egyébként a kérdés helyet lehetne akár a googlét használni, hisz tudjuk nagyon sok mindent meg lehet találni ha az ember akarja, és ha nem sajnálja rá az időt.
A lustaság és az érdektelenség visszi rá egyes embereket a felesleges kérdésekre.
Bocsi ezért a kirohanásért, de néha nagyon megelpődök embereken akik tanulnak a semmiért.
Ez is egy érdekes téma (egy olyantól aki azt sem tudja igazán hogy mit kérdez):[link]
Igaz nagyon-nagyokat nevettem rajta. (Egy igazi Balázs/Mónika show)
Aki szeret nagyokan nevetni olvason bele.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Avast! Antivirus topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- The Crew sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Xbox Series X|S
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- Benq - LU951- 5000 Ansi Lézer projektor - Piaci ár alatt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Death Stranding Director s Cut
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én ahogy írtam nem ezt tanultam, de foglalkoztatt a dolog és a kis ráérő időmben (a munka mellet hétköznap 1-2 óra, hétvégen úgy 10-12 óra) ezzel foglalkozom, de már 1 év elteltével (nem 5 év
) írtam olyan programot, amibe a nem megfelelő karaktereket nem lehetet beírni. És egyetértek azokkal a prog.hu-s gurukkal, hogy könyebb kéredezni mint keresni, gondolkodni, mint önállóan rájönni a dolgokra. Pedig más nem gondolkodhat helyetük.