Legfrissebb anyagok
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Kipróbáltam, macskaköröm is megvolt, de 404-es hibát kaptam.
Aopendialog_selectedfile = Application.GetOpenFilename(OpenDialog_Filter, , OpenDialog_Caption)
sorral van baja.

Csináltam két screenshotot, arról, amit valójában szeretnék:
Bővebben:� link <- ilyen most
Bővebben:� link <- ilyen lenne
Tehát Excelben meg tudom csinálni a parancsgombot(''összehasonlít'') (ezt tanultam is suliban, csak azért megy
), de az pofásabb lenne, ha ez a gomb egy exe-fájl formján lenne. (Bocsi, most vettem észre, hogy az egyik helyen ''összehasonlít'' van, a másikon meg ''összehasonlítás''. Természetesen a kettő funkciója ugyanaz lenne.)
Szerk.: Az első képen minden rendben, azt csak azért linkeltem, hogy egy hozzávetőleges ''ilyen most, ilyen lenne'' állapot legyen látható.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de az pofásabb lenne, ha ez a gomb egy exe-fájl formján lenne. (Bocsi, most vettem észre, hogy az egyik helyen ''összehasonlít'' van, a másikon meg ''összehasonlítás''. Természetesen a kettő funkciója ugyanaz lenne.)