Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertus
újonc
Sziasztok,
Olvasgatás után arra jutottam, hogy kérnék egy kis segítséget... Van egy mappa, melyben van 50 db excel fájl. Ezek első munkafüzetén lévő adatokat (azonos formátumuk van) kellene egy közös excel munkalapra másolni.
Alapvetően ez elkészült. Ott vesztettem el a fonalat, hogy az 50 fájl jelszóval védett. Minden fájl neve fix, a hozzá tartozó jelszó is. (minden hónapban össze kell ezeket fűzni).
Ötletem a következő volt:
1. bejárom a mappát, mely az 50 fájl nevét tartalmazza.
2. megnyitás nélkül kiolvasom a fájl nevét/elérési utat (ezzel nem boldogultam), melyből meghatározom a fájl nevét.
3. Megnyitom a fájl név - jelszó párost tartalmazó fájlt, és ott az első oszlopban megkeresem azt. Kiolvasom a mellette lévő oszlopból a hozzá tartozó jelszót. És ekkor azt a fájlt, ahol az előbb járt a feldolgozás, megnyitom a jelszó beírásával, és indulhat a másolás.Van esetleg ettől egyszerűbb megoldás, hogy jelszóval védett fájlból a tartalmat átmásoljam egy közös fájlba?
Bocsánat, ha nagyon alap dolgot kérdeztem, sok mindent kell még megnéznem ezen a területen

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest